reserveren

Je kat uit logeren?

Het liefdevolle logeeradres voor je kat in Noord-Holland

Als je op vakantie gaat, of een weekendje weg, wil je zelf genieten. Dan zit je niet te wachten op zorgen over je kat. ‘Gaat het wel goed? Zal’ie niet ontsnappen? Blijft hij bij thuiskomst weer drie dagen 'boos'? Of hangt hij van frustratie in je gordijnen?’

Een kat rustig thuis laten, met een bakje voer en buurvrouw die eenmaal per dag even komt kijken, dat lijkt het beste. Maar ís het dat ook?

Het is thuis, maar wel alléén... Vertrouwd, maar ineens wel zonder ‘eigen mensen’ en het vaste ritme. En onderschat de schrik niet, elke keer als de oppas/buurvrouw binnenkomt.

Je kat kan – op zoek naar aandacht – ook steeds verder afdwalen van zijn eigen huis. Zeker in een week, of 14 dagen. Wil je dat voorkomen?

Lees verder

Het liefdevolle logeeradres voor je kat in Noord-Holland

Home » Tijger, time out voor je kat.

Tijger, time out voor je kat.

jun 18, 2020

Wist je dat je het pension behalve voor vakantie ook kan benaderen voor andere momenten dat je hulp nodig hebt met je kat?

 

Vorige week kwam Tijger logeren. Ik werd gebeld door de eigenaar omdat Tijger een paar dagen geleden thuis de hond heel naar aangevallen had. De situatie was inmiddels zo dat Tijger en de hond helemaal niet meer samen gingen. Het baasje had de dierenarts al ingeschakeld en een aantal maatregelen genomen maar het lukte echt niet meer. Dat dit heel veel spanning gaf spreekt voor zich.

 

Tijdens het gesprek

hebben we gekeken welke opties er waren en hebben we samen besloten om eerst rust te creëren in de situatie. Tijger is diezelfde dag nog in het pension gekomen zodat er thuis weer wat rust kwam.

Wat we zijn gaan doen is vanuit deze rust bekijken wat het beste is voor alle betrokkenen. Wij observeren Tijger en denken mee hoe we een oplossing kunnen vinden. De eigenaar kan in alle rust nadenken over een haalbare oplossing.

 

In dit geval

is er in overleg met alle partijen, de eigenaar, de dierenarts en ons, voor gekozen om voor Tijger een nieuw thuis te zoeken. Het is gelukt om haar in een hele fijne nieuwe omgeving te plaatsen. Super voor Tijger en respect voor de baas die gekozen heeft voor het beste voor de kat.

Als pension is het heel dankbaar om in situaties als deze ons steentje bij te dragen.

 

Dus

ook als vakantie er even niet inzit maar er zijn wel zaken met betrekking tot je kat waar je even geen raad mee weet, laat het weten, dan denken wij graag met je mee.

 

Deel met anderen:

Wat vind jij van dit artikel?
Heb je vragen, opmerkingen of aanvullingen op dit artikel? Ik ben erg benieuwd! Stuur dan een emailtje naar

Over mij

Ik ben Els Driesprong, eigenaresse van Kattenpension Silvestris in Middenmeer.