reserveren

Je kat uit logeren?

Het liefdevolle logeeradres voor je kat in Noord-Holland

Als je op vakantie gaat, of een weekendje weg, wil je zelf genieten. Dan zit je niet te wachten op zorgen over je kat. ‘Gaat het wel goed? Zal’ie niet ontsnappen? Blijft hij bij thuiskomst weer drie dagen 'boos'? Of hangt hij van frustratie in je gordijnen?’

Een kat rustig thuis laten, met een bakje voer en buurvrouw die eenmaal per dag even komt kijken, dat lijkt het beste. Maar ís het dat ook?

Het is thuis, maar wel alléén... Vertrouwd, maar ineens wel zonder ‘eigen mensen’ en het vaste ritme. En onderschat de schrik niet, elke keer als de oppas/buurvrouw binnenkomt.

Je kat kan – op zoek naar aandacht – ook steeds verder afdwalen van zijn eigen huis. Zeker in een week, of 14 dagen. Wil je dat voorkomen?

Lees verder

Het liefdevolle logeeradres voor je kat in Noord-Holland

Gastenboek

Home » Over ons » Gastenboek

Opvallend veel positieve reacties van klanten

Zij noemen: rustig, liefdevolle omgang, geduld, mooie ruimtes, kat was net als thuis, goed bevallen.

Vorig jaar, eind augustus 2022 nam ik de poes van mijn moeder, Smokey, bij mij in huis omdat mijn moeder overleed.
Gelukkig was Smokey al vertrouwd met mij omdat ik al jaren mantelzorg verleende aan mijn moeder en de laatste weken van moeders leven dag en nacht bij haar was.
Smokey kwam uit een huishouden waar zij het niet goed had en was gestresst en angstig toen mijn moeder voor haar ging zorgen. Al gauw kwam Smokey helemaal bij en tot rust en genoten mijn moeder en Smokey van elkaar. Moeder mocht ruim 4 jaar voor haar zorgen.
Omdat ik al jaren weinig meer weg was geweest en een zwaar jaar achter de rug had wilde ik er heel graag een weekje tussenuit met mijn vriendin.
Maar ik wilde Smokey niet een week alleen laten met 1 of 2x per dag even iemand die langs komt.
Ze is nog geen jaar bij me en had al zoveel meegemaakt.
En ze was juist zo ontspannen en relaxed de laatste tijd.
Wat is wijsheid??
Na zoeken kwam ik bij het kattenpension van Els terecht.
Dat sprak me meteen aan. Ook dat de katten een eigen ruimte krijgen.
En na het telefoontje had ik ook een goed gevoel van Els.
Dus besloten Smokey daar te brengen.
Ik vond het heel moeilijk en spannend.
Gelukkig kreeg ik foto,s en bericht van Els hoe het ging en mocht ik ook altijd appen om te vragen hoe het was met Smokey. Dat vond ik erg fijn.
Els was lief en geduldig. Katten reageerden goed op haar, pension was schoon en verzorgd.
Toen Smokey weer thuis was, was ze meteen weer relaxed en op haar gemak, gewoon ’thuis’.
Dankzij de goede zorg van Els.
En zo kon ik ook ontspannen van mijn weekje vakantie genieten!
Even ontzorgd!
Bedankt Els!
 
baasje van Smokey

juni 2023

Onze ‘kattenmannen’ Joep en Beer zijn deze vakantie voor de tweede keer bij Els wezen logeren en heel happy en goed verzorgd weer thuis gekomen. Els is professioneel en vakkundig, ze ziet wat ze nodig hebben en ze krijgen lekker veel aandacht van haar. De verblijven zijn supergoed verzorgd, schoon en ruim en de katten kunnen er heerlijk binnen en buiten spelen. Wij zijn heel blij met Els en komen graag nog weer eens terug met onze “mannen” !

groeten van Joep en Beer

Gerard - Annelies - Floore en Saar

juli 2023

Hoi Els,
Pip stapte vrijdag uit haar reismand en is direct weer thuis en super lief of ze niet weg is geweest.
Nogmaals bedankt voor je goede en lieve zorg,heel waardevol z’n goede logeerplek,graag tot een volgende keer,
groetjes
Fija en Alfons

juli 2023

Olly is net terug van 1,5 week vakantie bij Els. Dit was voor hem de eerste keer. Voor ons heel erg spannend, omdat Olly suikerziekte heeft en daardoor toch wel extra verzorging heeft. Maar wat zijn we blij dat we Olly helemaal vanuit Brabant naar Els in Noord-Holland gebracht hebben!
We hebben Olly met een vertrouwd gevoel bij Els achter gelaten. Meteen de volgende dag al bericht hoe het de 1e dag gegaan. En wat een mooie kamer met ren had Olly voor zichzelf. Regelmatig plaatst Els ook foto’s op Facebook. En het allerbelangrijkste: Olly was bij thuiskomst meteen weer zichzelf, terwijl hij in het verleden vanuit een ander pension toch wel weer een paar dagen gestresst was.

baasje van Olly

september 2023

Beste Els,

Dankjewel voor alle goede zorgen voor Vleer en Muis. Ze zien er fantastisch uit, toen ik ze op kwam halen zag ik dat ze zich beide prettig voelden en ontspannen waren.
Zeker voor herhaling vatbaar! (al zal Vleertje dan wat groter zijn).

Groet,

Marijke

september 2023

We hebben onze Mistey en Storm voor de derde keer gebracht bij Els en we gingen weer met een gerust hart op vakantie. Mistey is een heel gevoelig poesje met haar gebruiken en routines en om haar thuis te laten en haar dagelijks door iemand te laten voeren is geen optie ,ze is dan helemaal uit haar doen en word ze echt ziek van heimwee naar ons. Dus haar bij Els laten waar ze samen vertoeven in hun kamer met buitenverblijf,is de fijnste en beste beslissing ooit geweest🤗Els is heel lief en kundig in haar vak. De updates met fotos die Els doet op Facebook is ook heel fijn, om je tijdens je afwezigheid van ze ,te zien hoe goed ze het doen. Echt een aanrader als je met een gerust hart op vakantie wilt gaan.

Groetjes,

Arnold en Wendy

oktober 2023

Toch wel spannend je katten naar een pension brengen wetende dat je een katje hebt wat andere mensen spannend vind! Eerste een kennismaking gehad en een rondleiding gekregen van Els. Ik kreeg meteen al een goede indruk van het pension en merkte dat Els rustig was. Dit is voor mij belangrijk omdat Nova een bange kat is. Pip daar in tegen past zich makkelijk aan! Els houdt je goed op de hoogte hoe het met de katten gaat en stuurt je ook foto’s wat erg fijn is! Bij het ophalen was het fijn dat Els mij hielp om vooral Nova in het reismandje te krijgen aangezien dit ook niet een makkelijke stap is voor Nova. Dit verliep rustig maar toch ook snel. Bij thuiskomst was het meteen weer als van ouds. Heel blij dat Nova en Pip mogen logeren bij Els!

Fleur

april 2024

Els. bedankt dat onze milan en max het zo goed bij jou hebben.
Ik merk aan de mannen dat ze heel relaxed thuiskomen. Geen enkele paniek of frustratie te bemerken. ze lopen heel rustig rond hier thuis. Dankjewel voor de goede zorgen👍
 
Max en Milan

februari 2023

Toen we een paar jaar geleden op zoek gingen naar een pension voor 2 kittens vanwege verbouwing tijdens de vakantie (de oudste 2 bleven thuis). Kwam ik na lang zoeken bij Els uit.
Ze ving ze toen ook nog in een groep op. Els straalt zoveel rust uit dat de meest eenkennige kat voor haar bezweek. Sindsdien komen alle katten bij haar. Ze zitten nu in 1 van de gezinskamers en herkennen het meteen. Ze zijn veel rustiger bij thuiskomst dan toen we ze nog thuis lieten verzorgen. Dus het is een geruststelling dat zij het ook naar hun zin hebben en je wordt goed op de hoogte gehouden. Er wordt ook goed op hun gezondheid gelet .Els is dierenartsassistente geweest dus weet waar ze op moet letten. Voor ons geen ander pension meer
 
Merel

maart 2023

We zijn superblij hoe onze bengalen Loki en Freya zijn verbleven bij Silvestris. Loki vindt al het nieuwe spannend, maar na 48 uur, bij het ophalen van de poezen dat Els al kopjes kreeg. Er is bijzonder veel respect voor hoe de poezen zich voelen. Dit is zeker niet de laatste keer dat Loki en Freya op bezoek zijn!
 
Jesse en Rosemarie

mei 2023

Flip

We mochten Flip dit jaar weer bij Els brengen in verband met onze vakantie. Wat een geluk.

De reis erheen, altijd vervelend, kat onrustig, wij ook, haha.

Eenmaal daar is het ok, Flip loopt meteen even naar zijn buitenverblijf, klimt binnen naar het huisje op de bovenste plank. Kijkt nog wat gespannen, maar als je dan weg bent en foto’s van Els krijgt zie je dat hij het helemaal naar zijn zin heeft.

Het gevoel dat Els ontzorgt is groot, je weet dat jouw kat nergens anders zo goed verzorgd wordt als bij haar.

Ze neemt ook de tijd om de katten te knuffelen, ze ziet ze echt, ze maakt foto’s of een filmpje, die wij dan weer met veel plezier ontvangen.

Als je vakantie erop zit, is het ook heel fijn om Flip op te halen. Hij had het zo goed gehad dat hij thuis echt even moest wennen aan ons. Zag er heel goed uit, zo fijn.

Wij vinden het allemaal fantastisch, we zijn Els heel dankbaar.

 

 
Rob en Corrie

mei 2023

Sinds vorig jaar april zijn wij de trotse eigenaren van Rico, een Britse Korthaar. Het heeft even geduurd voor hij bij ons durfde te komen en aangezien hij een binnenkat is en wij met het hele gezin op vakantie wilden, vond ik het lastig wat ik voor Rico het best kon doen. En toen zag ik de website van Els. Dat zag er allemaal zo goed en vertrouwd uit. De keuze was dus snel gemaakt! En 25-5 was het zover: Ik bracht Rico heen. Els bood aan dat we ten allen tijde een berichtje mochten sturen om te vragen hoe het ging. Daar heb ik dus regelmatig gebruik van gemaakt. Zoals verwacht vond Rico het in het begin spannend. Maar Els gaf hem de ruimte en hij kwam steeds losser. 10-6 haalden we Rico weer op. Ook weer spannend: Hoe gaat hij reageren? Maar hij hoorde onze stem en was meteen weer blij! Eén ding is zeker: Volgende keer gaat Rico weer naar Els! Je merkt zo dat ze dol is op katten en dat ze weet waar ze mee bezig is! Super fijn gewoon! Dus Els, Bij deze: Nogmaals dank, ook namens Rico! 
 
Petra

juni 2022

Onze katten Flip en Kees gingen voor het eerst naar een pension, erg spannend voor ons maar na het contact met Els hadden wij er vertrouwen in! Wij kregen bij het zien van de site, het contact en de uitleg over het verblijf al direct een prettig gevoel.
Els heeft mooie ruime privé ruimtes, ideaal voor onze binnenkatten. Wij hebben dan ook niet lang na hoeven denken en hebben direct een verblijf voor onze katten geboekt bij Els. Bij aankomst nam Els goed de tijd voor ons, heeft de ruimte laten zien waar Flip en Kees zouden verblijven en luisterde goed naar onze toelichting over onze katten. Ondanks dat wij het erg spannend vonden gingen wij met vertrouwen op vakantie. Els heeft ons goed op te hoogte gehouden en konden wij op Facebookfoto’s of een filmpje van onze katten zien, dit was prettig. De eerste dagen waren vooral voor onze kat Flip erg wennen. Flip was de eerste dagen afwachtend en zag zijn vakantie nog niet zo zitten. Els heeft met haar geduld en ervaring er een fijn verblijf voor Flip en Kees van gemaakt! Flip was in de loop van de week ontspannen en was op zijn gemak. Bij het ophalen van de katten zag ik een ontspannen Flip en Kees. Nogmaals dank voor de goede zorg Els en zeker weten tot een volgende keer!
 
Elke

juli 2022

Wens om op vakantie te gaan en geen katten oppas. Dat werd dus zoeken naar een onderkomen. Nou zijn wij van die types die vinden dat als je aan een dier begint je daar ook volledig verantwoordelijk voor bent en je stinkende best moet doen. Uiteindelijk komen we uit bij Kattenpension Sylvestris. Afspraak met Els gemaakt. Je wilt toch weten of je je maatje daar achter wilt laten. We keken naar de unieke omstandigheden die Els gecreëerd heeft, iedere kat zijn eigen luxe onderkomen, maar letten toch voornamelijk op Els. Althans dat doe ik. En ik was direct overtuigd. Haar kennis van zaken en vooral hoe zij met de katten omgaat. Een en al liefde en duidelijk helemaal gek van katten. En zo ging Mike bij Els logeren.

Mike moest behoorlijk wennen. Natuurlijk zijn er weinig katten die plotselinge verandering van omgeving als leuk ervaren, maar Mike is er eentje met een gebruiksaanwijzing. Aan de ene kant is hij een enorme patser, hij kreeg bij ons al snel de bijnaam Mike Tyson, en aan de andere kant een enorme schijterd. Het uit logeren gaan ging hem dan ook niet in zijn koude kleren zitten. Maar dan is er Els, met haar engelengeduld en schat aan ervaring. Bij de eerste foto’s die Els zond was aan zijn blik duidelijk te zien dat hij niet op zijn gemak was. Maar gaandeweg zagen we zijn blik veranderen en uiteindelijk zagen we Els op de grond zitten met Mike tegen haar aan. We waren verbaasd en vooral opgelucht.

Bij het ophalen kreeg eerst Els alle liefde van Mike en toen wij pas. 😻 Els, nogmaals heel veel dank voor de goede zorgen en je geduld met onze toch wel eigenzinnige vierpotige! 😼

 

Cindy & Cliff

november 2022

Alweer voor het tweede jaar heeft onze kater Simba tijdens onze recente vakantie in Kattenpension Silvestris in Middenmeer gelogeerd, dit keer samen met ons nieuwe half jaar oude katertje Sammie. Het pension beschikt over ruim opgezette privé katten suites, waarvan een groot aantal zelfs met een aangrenzend buiten verblijf. De katten delen dus geen gemeenschappelijke ruimte, maar hebben de super schone en nette suite helemaal voor zichzelf. De suites zijn bovendien uitgerust met tal van leuke mandjes, speeltjes en tal van klim attributen, een waar katten Eldorado in welhaast een 5 sterren katten hotel.
Ook heel belangrijk voor ons de liefdevolle, toegewijde verzorging van eigenaresse Els Driesprong. Ze is zo begaan met al haar beestjes en zorgt er voor dat ze ook allemaal haar persoonlijke aandacht krijgen. Super leuk dat ze ook met foto’s en videootjes laat weten dat het goed met je huisvriendje(s) gaat, terwijl jij wat dat betreft van een zorgeloze vakantie geniet. Tel bij dit alles op dat Els jarenlange ervaring als dierenarts assistente heeft en je weet dat je kat bij haar in de allerbeste handen is !
Misschien een beetje dom om al deze alleen maar uiterst positieve ervaringen in een review te schrijven, want wat zijn we blij als we bellen en Els toch nog een plekje voor onze vriendjes beschikbaar heeft in haar volle agenda, maar ere wie ere toekomt, Els is een topper met een groot hart voor haar katten.
Lieve Els, mede namens Simba en Sammie ontzettend bedankt voor al je liefdevolle zorgen, je bent in korte tijd hun vakantie vriendin voor het leven geworden !

 

Bert

maart 2023

Mijn twee katten hebben nu voor de derde keer bij Kattenpension Silvestris gelogeerd en het gaat echt heel goed. Wat ik heel fijn vindt is dat Els zo goed kijkt naar wat elke individuele kat nodig heeft.
De kamers en suites zijn prachtig ingericht en zeer schoon. Er zijn overal fijne verstopplekjes, uitkijkplekken, slaap- en rustplekken en leuke voerpuzzels. Er wordt naar behoefte met de katten gespeeld.
Ik vind de individuele opvang ook heel fijn.
Echt een plek waar ik mijn katten met een gerust hart laat logeren!
Kasper en Nino

september 2021

Hoi Els, even een berichtje over Kees die nu spinnend naast me op de bank ligt. Toen we thuiskwamen heeft hij meerdere inspectierondjes door het huis en buitenom gemaakt. Alles moest worden nagelopen. Flink krabben aan de krabpaal, zelfs de zolder inspecteren en meteen buiten zijn behoefte doen. Maar alles op een manier waaruit voor mij bleek dat ie goed in z’n vel zat. Hij kwam ons steeds luid spinnend opzoeken. Hij moest heel eventjes wennen aan de geluiden in huis, zoals de tv-en keukengeluiden. Maar dat kwartje viel snel. Kortom: Kees is tevreden en ik ben ontzettend blij met de geweldige verzorging die hij heeft gehad. Heel veel dank daarvoor!  Groetjes, ook namens Kees,

 

Elisa

december 2021

Ik breng sinds kerst mijn 2 Bengaal meisjes regelmatig naar Els. En het gaat super. Els is een lieve, rustige vrouw met pit:) Ze heeft veel “kattenverstand” en ze is gewoon gek op haar gasten dat merk je aan alles. Bengalen zijn toch iets anders dan gewone huiskatten en zodoende had ik wel een beetje zorgen of dit goed zou gaan. Ze zijn super lief maar volledig op mij fixeert dus Els moest echt haar beste beentje voorzetten om de dames over de streep te halen;)) Ik vind het een fijn gevoel als zij bij haar zijn. Els schrijft en stuurt soms een foto. Ze reageert als je iets wil weten. Alles ziet er tip top uit en de dames zijn niet verstoord of anders als ik ze weer op haal. En dat vind ik super fijn. Ik kan haar echt aanbevelen! Ben super blij Els gevonden te hebben. Ik ben toevallig op haar internetsite terecht gekomen. En alles wat daar staat klopt gewoon!!
Mijn 2 Bengalen zullen zeker nog vaker naar Els gaan. Ik heb de vakantie plek voor mijn 2 dames gevonden:)

 

 
 
Stephanie Reichelt

mei 2022

Onze kat zijn poot moest geamputeerd worden, en het advies van de dierenarts was dat hij 2 weken bench rust moest krijgen. Helaas zagen we al binnen 1 dag na de operatie dat de bench hem meer slecht dan goed deed, hij was erg onrustig en het ging niet goed met ontlasten. Gelukkig vonden we bij Els een goede oplossing, het kamertje in haar pension was perfect voor onze kat om te revalideren voor een week, wat ook een uitkomst voor ons was aangezien we zelf op reis gingen en het lastig is om een geschikte oppas te vinden in deze situatie. Onze kat heeft rustig kunnen revalideren en uitstekende professionele zorg gekregen, wat echt een redding is geweest!

 

 
 
baasje van Sammy

juni 2022

Mijn lieve poes Hope was na haar sterilisatie alleen nog maar een hopie ellende.
Haar wond was gaan ontsteken en open gegaan. Ik wist totaal niet wat ik er mee aan moest want als alleenstaande met een fulltime baan kon ik haar niet de juiste zorg geven.
Gelukkig vond ik kattenpension Silvestris en mocht ik haar hier brengen.
Dankzij Els haar inspanningen en goede zorg is Hope er na 15 dagen weer helemaal bovenop.
Heel heel heel erg bedankt namens mij en Hope. Je bent echt onze redder in nood geweest.
Als Hope kon praten zou ze zeker zeggen.. graag tot een volgende keer en dan neem ik mijn zusje ook mee.

Hope

John Voorthuijsen, september 2020

Gabbertje heeft door omstandigheden ruim 4 maanden bij ons gelogeerd en is hierna in het nieuwe huis weer thuisgekomen. Hoe leuk is dan dit berichtje een paar dagen nadat hij opgehaald is.

 

Dag Els,

Het gaat heel goed met Gabbertje, voor zijn doen erg aanhankelijk en naar onze hond vrijwel direct neuzen tegen elkaar en geen angst of iets dergelijks. Hij eet goed!! en loopt veel door het huis, in een onderzoekende houding die best ontspannen oogt. Nu ligt hij onder ons bed en daar laten we hem ook liggen vandaag zolang de werkmannen in huis zijn. Krabpaal, krab karton en speeltje met kattenkruid gekocht, hij doet er regelmatig wat mee. Dus al met al …. Helemaal goed!

Met vriendelijke groeten,

Karien

Gabbertje

november 2020

We had to urgently fly away and were looking for the place to stay for our hairless Sphinx cat. One hotel had very low temperature (+14!), our best trusted friends already had a cat who didn’t accept our cat. We were in quite desperate situation because we also couldn’t take the cat on the plane. By luck there was an individual room available at Silvestris and the temperature was +20 (our cat freezes because he has no fur). Els was very kind, she provided regular feedback and it was obvious the cat was in good hands. He had his private space with room to move, toys and scratchers and was looking very satisfied when we took him back. I will recommend the Silvestris to other cat owners. Just book on time, I think we were very lucky to get the place there 🙂 Thank you Els!

Anna

mei 2021

Flip ging dit jaar voor de eerste keer uit logeren. Heel moeilijk voor ons, maar hij ging wel naar het allerbeste kattenpension dat je kunt bedenken. Vorig jaar hadden we al kennis gemaakt met Els en daar kwamen we vol vertrouwen vandaan.

Toch meteen nadat we hem naar het pension hadden gebracht al pijn in mijn buik, want hoe zou het gaan, mist hij ons, ja vermenselijken van onze kat is ons niet vreemd.

Dan krijg je een berichtje van Els, Flip negeert de andere katten maar gaat wel op onderzoek uit. Zo werden we tijdens onze vakantie op de hoogte gehouden met foto’s en berichtjes en dat was zo ontzettend fijn, te zien en te lezen dat het goed met hem ging.

Ook had hij nog een vriendinnetje aan de haak geslagen, hoe gezellig en grappig was dat.

Flip kwam na ruim 3 weken weer thuis en kon niet wachten om het hele huis te verkennen, zijn rondjes buiten te lopen en hij zag er fantastisch uit. Hij lijkt ook wat minder ongemakkelijk te zijn als er andere katten in de tuin komen, dus het heeft hem goed gedaan, de opvoeding in het pension.

Lieve Els, we kunnen niet genoeg duidelijk maken hoe blij we zijn dat we bij jou terecht zijn gekomen. Zo kundig, zo duidelijk (ook naar de baasjes) en zo liefdevol over en naar alle katten. Nogmaals heel veel dank en voor ons is het een stuk makkelijker te weten dat Flip gezellig en vertrouwd uit logeren kan gaan.

Rob en Corrie

mei 2021

Sinds december 2019 heeft mijn kater Pixar suikerziekte. Hij mocht toen niet meer naar het pension waar hij al vanaf zijn tweede kwam. Op zoek dus naar een pension waar hij wel welkom is. En dat vond ik in het pension van Els. Eerst ben ik een keertje zelf gaan kijken hoe het er aan toe gaat. Ik kreeg een rondleiding door het hele pension en Els legde alles heel rustig uit. Die rust straalde ook uit van het pension. Het is een flink stuk rijden vanaf mijn woonplaats, maar ik had er zo’n goed gevoel bij dat ik dezelfde dag nog besloot te reserveren voor Pixar.

Pixar

Yvonne, maart 2020

Meneer kreeg als suikerpatientje een prachtige suite met een heleboel leuke verstopplekjes, mandjes, kleedjes en een mooie buitenruimte. Maar het belangrijkste; heel veel aandacht van Els. Hij voelde zich al snel op zijn gemak en werd goed in de gaten gehouden. Pixar heeft een pittig karakter, maar ook daar ging Els perfect mee om. Toen ik Pixar ging ophalen was zij toch wel belangrijker dan ik. Prachtig om te zien. Hij heeft het heerlijk gehad! Ik kreeg ook leuke foto’s en berichtjes toegestuurd om op de hoogte te blijven.
Ik laat de verzorging met een gerust over aan Els als ik op vakantie ga. Een heerlijk idee dat er met heel veel liefde en aandacht voor mijn kat wordt gezorgd.

Pixar

Yvonne, maart 2020

Sinds onze verhuizing vorig jaar hebben wij onze eenkennige poes Kipje al een paar maal vol vertrouwen naar Els’ fantastische kattenpension Silvestris gebracht. Zo mooi en ruim ingericht met fijne mandjes en grappige verstopplekjes, lekker spannend, maar ook met veilige uitkijkplaatsjes. Kip krijst het uit in de auto, zowel op de heen- als terugreis, maar aan de foto’s kunnen we zien dat ze ontspannen is, goed verzorgd wordt en het naar haar zin heeft. Dat horen we ook van Els. Kip is nu 13 jaar en we hopen nog zeker op een aantal logeerpartijen.
Kipje

Margreet Polet, Den Oever

Al bijna 15 jaar kunnen we bij Els terecht voor de opvang van onze kat(ten). Wat een verschil met onze vorige opvang, hier willen we nooit meer weg!

Els is uiterst vriendelijk, flexibel en bovenal ontzettend lief en zorgzaam voor de katten. Wanneer we de kat(ten) ophalen zijn deze altijd relaxed en helemaal op hun gemak. Ook wanneer je kat (onverwacht) medische zorg nodig heeft, kun je op Els rekenen. Zij observeert alle dieren goed en heeft zo ook wel eens opgemerkt dat één van onze katten een bezoekje aan de dierenarts nodig had. Na overleg werd direct een afspraak gemaakt en werd onze kat in onze vakantie nog geholpen.

Wij bevelen kattenpension Silvestris van harte aan. Je kunt je werkelijk waar geen beter adres voor je huisdier wensen!

 

Safia

Familie Smit, Hippolytushoef augustus 2020

Een 5 star pension! Hier straalt professioneel zorg en deskundigheid ervan af!
Eigenaresse Els is erg zorgzaam en kundig in het omgaan met zowel eigenaar als pension gast.
Al bij het eerste kennismakings bezoek een heerlijk rustgevend en vertrouwd gevoel gekregen van het pension. Het is zeer schoon, de kamers zijn ruim en echt op de kat gericht opgezet. Bovendien de katten die te gast zijn waren allen rustig en relaxt. Wat een verademing!
Ik heb meteen geboekt.

 

Truly

Michelle, juli 2019

Onze Happy heeft 2 weken bij Els gelogeerd. Hij vond het best spannend in het begin, maar Els heeft met veel liefde en geduld zijn vertrouwen gewonnen. Els nogmaals ontzettend bedankt.

 

Happy

Mirjam, augustus 2019

Bij Els kan ik mijn katten met een gerust hart achter laten. Ze hebben het altijd naar hun zin en dat weet ik doordat
ik foto’s kan zien op de facebook pagina of door een mail/berichtje van Els.
Wanneer mijn katten het goed hebben kan ik zelf ook meer genieten als ik weg ben.
Silvestris is een aanrader voor je katten!
Mick en Jagger

Riejanneke, oktober 2019

Nogmaals bedankt voor de geweldige opvang van onze katten. We krijgen ze niet vaak beter terug dan dat we ze hebben achtergelaten. Met name onze dank voor de extra verzorging van Mik. In de tientallen jaren dat we katten hebben, hebben wij nog nooit zo’n professioneel en liefdevol gerund kattenpension gezien als Silvestris. Complimenten! Tot de volgende keer ?
Mik, Joep en Harrie

baasjes van Mik, Joep en Harrie, november 2019

Sinds de komst van onze katten (Rocky en Belle) gingen we nooit langer dan een aantal dagen van huis.
Het gevoel van het achterlaten voelde niet goed voor ons.
We wilden het beste voor onze katten.
Toch begon het te kriebelen om eens een week weg te gaan.
Zo begon de zoektocht naar een juiste opvang.
Na veel speuren en reviews lezen, kwamen wij bij Els terecht.
Omdat wij het wat spannend vonden, heb ik eerst een kijkje genomen in het pension.
Wat een schone, speelse en vrije ruimtes biedt het pension.
Na elkaar ontmoet te hebben voelde het goed aan om Rocky en Belle bij Els achter te laten.
En zo geschiede. Wij gingen op vakantie, zo ook Rocky en Belle.
Via Facebook verschillende keren op de hoogte gehouden d.m.v. foto’s en berichtjes.
Dit gaf ons een goed gevoel, je wilt toch het beste voor de katten.

 

Rocky en Belle

Anne en Stephan, juli 2019

Na ruim een week gingen wij Rocky en Belle weer ophalen. 
Els vertelde hoe het was gegaan. Na een aantal dagen heeft Els besloten om Rocky en Belle af te zonderen van de groep. 
Rocky liet merken graag de baas te willen zijn over de andere aanwezige katten. 
Daarbij is Belle schrikachtig, en gaf te kennen het vaak niet prettig te vinden in de groep.
Els voelde goed aan dat het prettiger was voor Rocky en Belle om samen in een suite te plaatsen. 
Dit met het gewenste resultaat; tevreden katten die nog een aantal dagen genoten van alles om hen heen.
Els is deskundig, geeft liefdevolle verzorging aan de katten en voelt goed aan wat het beste is voor de kat. Het is te merken dat Els veel ervaring heeft.
Direct hebben wij weer een aantal dagen bij Els geboekt.
 
Groetjes,
Rocky en Belle

Anne en Stephan, juli 2019

Onze Britse korthaar Rose heeft voor het eerst gelogeerd bij Els Driesprong van Kattenpension Silvestris.

Rose is 9,5 jaar, heel eigenwijs en heeft last van artrose. Springen en onverwachte bewegingen zijn niet goed voor haar. Tevens is zij ook niet gewend om met ander katten om te gaan. Bij Els kon Rose drie weken alleen in een suite. De suite was zo aangepast zodat ze zonder te springen toch op verschillende verhogingen kon komen.

Wij zijn zeer tevreden over de goede verzorging en de passie waarmee Els omgaat met de katten. Aan de foto’s te zien die wij gedurende onze vakantie mochten ontvangen ging het met Rose prima in haar suite.

Ik kan iedereen aanraden die een vakantieadres voor haar kat zoekt eens een kijkje te gaan nemen bij Els. Wij zullen zeker weer een plekje reserveren wanneer wij weer op vakantie gaan.

 

Rose

Emmelien Scucces, juli 2019

Onze poes Lilly is 3 weken bij Els op vakantie geweest.

In het begin was ze wat onwennig tegenover de andere katten, maar dat ging al snel beter vertelde Els.

Ze liet zich heerlijk knuffelen en vertroetelen.

Ze was zelfs een klein beetje aangekomen, dus ze kwam niks tekort.

Bij terugkomst herkende ze ons meteen en ze zag er zeer ontspannen uit.

Els runt haar pension met hart en ziel en dat straalt ze ook uit. De katten krijgen alle aandacht van haar.

Wat ook zo leuk was, is dat ze foto’s post op Facebook met een verhaaltje erbij hoe het de katten vergaat.

Zo kun je je kat volgen.

Ik kan iedereen kattenpension Silvestris aanraden!

 

 

Lilly

fam. Hoogland, augustus 2019

Daisy en Binky zijn eerst wezen proeflogeren bij Els. De 1e keer dat wij bij Els kwamen waren we heel zenuwachtig ook ons baasje. Omdat wij niet naar buiten mogen zaten we in een aparte ruimte met zijn 2en. Mijn halfbroer Binky is erg nieuwsgierig en liet zich al snel aanhalen door Els. Ikzelf (Daisy) vond dat maar erg griezelig en bleef lekker vanaf een afstand alles bekijken. Els heeft nog geprobeerd om mij met speeltjes te verleiden maar dat vond ik toch te eng. 

Binky en Daisy

Margriet, mei 2019

Na 4 dagen kwam ons baasje ons ophalen ik wist niet hoe snel ik in het mandje moest komen. Binky wilde eerst nog ff rondkijken voor ie bij mij in de mand kwam. Wat waren we moe toen we thuiskwamen we hebben de rest van de dag geslapen maar de volgende dag gedroegen we ons weer als vanouds.

Binky en Daisy

Margriet, mei 2019

De 2e keer (nu voor 12dagen)ging het een stuk beter. We zaten in dezelfde kamer als de 1e keer. Natuurlijk keek ik eerst de kat uit de boom maar Binky deed gelijk of ie thuis was. Op de rug liggen, vragen om aandacht en spelen met Els. De dagen erna ontdooide ik en liet mij ook aanhalen en deed vrolijk mee met spelen. De dag dat ons baasje ons kwam halen hadden we geen haast om naar huis te gaan. Ik zat net lekker vanaf de plank voor het raam te kijken toen Binky al de gang opstoof om daar te kijken wat er allemaal te doen was. 

Binky en Daisy

Margriet, mei 2019

Toen ben ik zelf ook maar even gaan kijken en daar was mijn baasje met de mand. Eerst nog even rondneuzen en dan toch maar met zijn 2en (na een klein zetje van Els) in de mand om naar huis te gaan. We hebben het fantastisch gehad. Het baasje is op de hoogte gehouden met verslagjes en foto’s en heeft met een gerust hart vakantie gevierd want wij waren in goede handen. Els bedankt voor alle goede zorgen en tot de volgende vakantie van ons baasje. Heel veel kopjes van ons???? en een knuffel van het baasje.

Binky en Daisy

Margriet, mei 2019

Voorheen zaten wij bij een ander kattenhotel maar helaas konden zij niet omgaan met het eetprobleem van onze kat Tijger en kreeg een zeer ongelukkige kat terug met ook nog eens de nodige kilo’s overgewicht.
Daarnaast had onze kat Davino toen hij kitten was de niesziekte bij ze opgelopen maar dat was toen niet herkent en heeft daardoor schade opgelopen aan zijn traanbuizen en dat gaf ook de nodige problemen bij het vorige kattenhotel.
Via bekenden kwam ik bij Kattenpension Silvestris, ik heb het eerst een tijdje gevolgd op FB over het reilen en zeilen want was inmiddels een beetje huiverig geworden maar zag al snel dat het er heel anders aan toe ging en heb toen besloten om onze katten te laten logeren.
In één woord, TOP!
Onze katten hebben hun eigen suite gekregen met alles erop en eraan, ze zijn goed verzorgd en zelfs nog heel veel aandacht voor ze.
Davino en Tijger hebben het heel goed naar hun zin gehad en geen last gehad van hun ‘ongemakken’. Daar werd goed rekening mee gehouden.
Een geweldige oplossing en ik ben blij dat ik onze katten met een gerust hart bij Kattenpension Silvestris kan laten logeren.

Groeten Tamara

Tijger en Davino

Tamara, april 2019

Onze katten Silas en Pancha (broer en zus, bijna 5 jaar) gaan al jaren naar Silvestris. We zijn superblij met de goede zorgen van Els! Zij is betrokken, alert en deskundig, de verblijven zelf zijn schoon, veilig en katvriendelijk. Wij laten onze katten altijd met een gerust hart achter bij Els (voorheen dierenartsassiste, ook dat is een prettig idee). Bij haar zijn ze in goede handen! Echt alle lof voor haar en haar pension. En voor ons fijn om zo op vakantie te kunnen gaan. Zij kent onze cats inmiddels goed en weet ook dat Silas het altijd wat spannend vindt. Maar het is altijd goed en naar wens verlopen ?? TOP en graag tot ziens Els ! ?

Pancha en Silas

Gerrit en Elma, april 2019

‘”Onze Muppet gaat sinds 3 jaar naar kattenpension Silvestris. Els heeft prachtige, schone en gezellige kattenverblijven. Els heeft veel kennis over en liefde voor de katten en weet nu na een paar keer precies wat Mup nodig heeft.
We brengen Muppet altijd met een gerust hart naar ’tante’ Els.
Extra leuk zijn altijd de foto’s op facebook en de vakantiefoto’s die je na de vakantie toegemaild krijgt.”

Muppet

Marjolijn, mei 2019

Wederom een warm welkom voor ons bij Els.
De katten krijgen veel liefde en aandacht. Ze worden perfect verzorgd.
Wij gaan altijd met een gerust gevoel op vakantie!
Wij zijn heel blij met Els!
 
 
Simcha en Boaz

Fam Bloemendaal, juni 2019

Hallo, Ik ben Elvis, een mooie gitzwarte kater. Tijdens de vakanties van mijn baasjes logeer ik bij Els. Als ik arriveer mag ik eerst veilig in een hokje de kat uit de boom kijken. Els verzorgt me met liefdevolle aandacht en lekkere hapjes. Gelukkig mag ik met haar knuffelen, want ik ben gek op het geven van kopjes. Ze zorgt ook goed voor me als ik niet lekker ben, ik ben zelfs een keer met haar bij de dierenarts geweest. Mijn baasjes zijn steeds blij verrast met de nieuwe vriendjes die ik heb gemaakt en mijn vocabulaire is na een logeerpartij atijd uitgebreid.

Elvis

Ilona en Arie Booij

Hallo Els,

Ik heet Mouse en ben een rode kater die al vele jaren bij jou op vakantie mag komen. Het bevalt mij altijd zo goed dat ik geen jaar over sla. Daarom wil ik jou bedanken voor de fijne logeertijd die ik ook dit jaar weer bij je voor de zoveelste keer heb mogen doorbrengen. Dit jaar was er dubbel feest nu ons verblijf is uitgebreid met een buitenren. Zie de foto’s 40 en 47. Persoonlijk speel ik graag buiten en mijn maatjes doen er niet voor onder. Ik heb er van genoten, daarom hartelijk dank voor deze aangeboden ruimte.

Mouse

Carla en Simon

Els, ook wij als baasjes van Mouse, willen jou bedanken voor de goede zorgen en aandacht die je elke keer aan onze viervoeter geeft. Het is voor ons een geruststellende gedachte zo’n vertrouwd kattenpension in de regio te hebben. Els heel veel succes met dit dankbare werk.
Carla en Simon 3 juli 2014

Mouse

Carla en Simon

Al vele jaren komen Simba en Nala bij Els.
We laten ze altijd met een gerust hart achter.
Els weet de naam van iedere kat en houdt ze goed in de gaten.
Ze krijgen volop aandacht, een heuse video-opname tijdens verblijf en ook nog een prachtige fotoreportage mee naar huis
Held op sokken (Simba) verschuilt zich graag achter zijn stoere zus maar Els ontdekt zijn ontstoken staart toch wel en weet ook nog wat te doen.
We hopen dat je nog jaren doorgaat !

Nala en Simba

Erika, april 2019

Goedemorgen, Afgelopen zaterdag zijn we weer heelhuids thuis aangekomen na een sneeuwerige wintersportvakantie. We hadden onze dames voor de 2e keer bij Sivestris gebracht na een tussenjaar. Volgens mij zo aan de foto’s te zien hebben onze 2 dames zich goed vermaakt en hadden ze het zichtbaar naar hun zin. Wat mij vooral bevalt is dat Els de tijd neemt en de rust uitstraalt die het ook meteen aangenamer maken voor onze dames. Ze krijgen aandacht en zijn snel gewent aan de omgeving. Verder is alles netjes schoon en niet al te veel katten bij elkaar in een verblijf is ook wel erg prettig. Zeker een aanrader en de reservering voor dit jaar gaat deze week al weer in de mail.

Misty en Maisy

fam. Reterink januari 2019

 Teuntje is onze poes die 3 jaar geleden besloot om van huis weg te lopen en bij ons terecht kwam,ondanks verwoede pogingen van ons en de vorige eigenaar haar weer ,,thuis,,,te krijgen,was Teuntje vast besloten niet meer bij ons weg te willen.
Na een moeilijke 2 jaar van aanpassen en geduld is Teuntje nu een lieve,grappige en eigenzinnige dame.
Ja en dan komt er de dag dat je Teuntje naar een kattenpension gaat brengen,zo benieuwd hoe het zal gaan,zal ze zich aanpassen!!
De dag dat wij Teuntje naar Silvestris bij Els brachten hadden wij meteen dat goede gevoel van,dit gaat zo leuk voor haar worden.
Els heeft een prachtig kattenpension,is lief en geduldig en besteed veel tijd aan de verzorging van haar gasten.
Vond het erg sympathiek dat ze via mail en foto.s liet weten hoe het met Teuntje ging,super!!!
Aan Teuntje was niks te merken dat ze uit logeren was geweest toen ze weer thuis was en ze gaat volgende maand weer gezellig een tijdje bij Els wonen.

Teuntje

Ytje

Afgelopen zaterdag heb ik mijn kater Rider opgehaald na 1,5 te hebben gelogeerd bij Els. Ik vond het best wel heel spannend, want Rider is niet de sociaalste kat. Hij is gek op mensen en op aandacht en deelt graag knuffels uit, daarentegen is hij erg terughoudend naar soortgenoten. Ik was er ook van overtuigd dat Rider wel alleen zou komen te zitten. Maar ik bleek het helemaal mis te hebben! Rider bekeek zijn soortgenoten op een afstand, maar deed ze geen kwaad. Elke dag werd hij steeds een stukje vrijer en had het vertrouwen in Els binnen no-time. Tijdens het schoonmaken van het verblijf, sprong Rider met regelmaat in haar nek(tja, gekke gewoonte van de turkse angora’s en doen ze alleen maar bij mensen die ze vertrouwen) en “reed” zo mee tijdens haar dagelijkse werkzaamheden. Onze Rider heeft het prima naar zijn zin gehad tijdens onze vakantie, en Els heeft er een vriendje bij! Volgend jaar komen we zeker weer! Lieve groet, Jolanda en een knuf van Rider 😉

Rider

Jolanda

Namens Pluisje (foto 6) weer heel erg bedankt voor je professionele opvang en goede verzorging. 
Pluis is elke keer weer blij als ze je ziet en kijkt of haar speeltjes er nog zijn. Een beter compliment voor je verzorging en aandacht kun je niet krijgen!
Zelf vind ik het fijn om al jaren zo’n vertrouwd logeeradres te hebben en geniet elke keer weer van je verhalen over het kattengedrag van je logées.
Het was voor mij dan ook geen verrassing te horen, dat de landelijke inspectiedienst van de dierenbescherming onlangs heel snel weer vertrok na geconstateerd te hebben, dat alles prima in orde was.
Henny Vos

Pluisje

Henny Vos

Hoi Els,
Onze langharige Toetsie zag er weer perfect uit, helemaal top!!
Kan me geen betere verzorging voor onze Toet wensen.
Langs deze weg wil ik jullie nogmaals bedanken voor elk
jaar weer goede zorgen tijdens onze vakanties.
Groetjes, familie Bruin uit Oudorp

Toetsie

Yvonne Bruin

Hallo Els. Wat heb ik genoten bij je. Ik lig uitgevloerd bij mijn baasje. Wilde eigenlijk wel bij mijn twee nieuwe vriendjes van vier maanden blijven. Veertien dagen in mijn all inclusive resort met personal assistent boek ik weer als mijn baasjes op vakantie gaan. Namens de baasjes heel hartelijk dank voor de goede zorgen tijdens Zouky zijn verblijf.

Zouky

Ingrid Kok

Vanochtend Elvis weer opgehaald na een lang weekend bij Els. Hij wilde niet weg en probeerde zich vast te klampen aan de kattentroon. Heeft het met zijn aversie tegen de auto te maken of met Els?
Over een maand mag hij weer ruim drie weken logeren.

Elvis

Arie Booy

Heel erg tevreden ben ik met dit kattenpension. Mijn katten komen hier regelmatig een weekendje logeren. 1 van mijn katten is een kat met suikerziekte en je kan zien dat hij daar supergoed wordt verzorgd. Els heeft ook op dit gebied veel kennis. Ze voelen zich daar heel relaxed. Ik ben heel blij dat ik dit pension heb gevonden.
Ik laat ze met een gerust hart achter.

Joep en Maus

Irma

Pim ging voor t eerst uit logeren en dat was best spannend omdat we niet wisten hoe dat zou gaan. We waren dan ook erg blij dat het goed gegaan is. Wat fijn om af en toe een foto op Facebook te zien, ik kon zien dat Pim er ontspannen uit zag! Als we weer eens een opvangasres nodig hebben wil ik Pim zeker weer naar Els brengen!

Pim

Jessica

Wat hebben onze Moortje en Bram genoten bij Els! Stoere Bram bleek niet zo stoer 😉 en Bescheiden Moortje vond ook haar weg bij Els. Bedankt voor de goede zorgen, Els!

Bram en Moortje

Balder

Supergoed pension. Het heeft alles. Onze poezekindertjes voelen er zich helemaal thuis.

Het is een 5 * hotel voor hen. Een echte aanrader.

Joep

Irma

Onze Brom heeft genoten bij Els. Gedurende het gehele verblijf zijn wij keurig op de hoogte gehouden en met leuke foto’s verwend. Met liefde brengen wij Brom een volgende keer weer naar Silvestris van Els.

Brom

Jessica en Mike

In maart 1995 was ik de allereerste klant van Els. Haar adres kreeg ik van de dierenbescherming. Miss Bibber was toen al op leeftijd maar heeft tot haar dood enige malen bij Els gelogeerd, later vergezeld door Mickey en nog later Snoet en Gijs. Als ik de poezen daar achterlaat weet ik dat ik met een gerust hart weg kan gaan. Reizen is er niet veel meer bij maar het adres blijft om op terug te vallen zoals nu met de verhuizing.

Snoetje

Hansje Kalff

Koda heeft een weekje mogen logeren bij Els en het ging zo goed!
Ondanks dat Koda het een beetje spannend vond is alles heel erg goed gegaan! Ik maakte me zorgen om het voeren omdat Koda zijn eigen voer moet hebben en geen kleiner voer kan eten, maar dit was geen enkel probleem. Els nam alle tijd om hem apart te voeren. Ook werd Koda geborsteld en geknuffeld en heeft hij een leuke week gehad samen met zijn nieuwe vriendjes daar! Hartstikke bedankt voor de goede zorgen Els! En Koda komt zeker nog een keertje logeren!

Koda

Patricia

Joey en Kwebbel hebben een maand gelogeerd bij tante Els. 😉 Wat hebben ze het fijn gehad! Els heeft Kwebbel, die een ernstige hartkwaal heeft, erg goed in de gaten gehouden. Els heeft de mogelijkheid om katten ook in een apart verblijf te zetten, ook daar kunnen ze naar buiten, geweldig. Voor mij nooit meer een ander pension. Dank je wel voor de goede zorgen lieve Els!

Joey en Kwebbel

Suzanne

Lieve Els bedankt voor de goede zorgen voor onze poezen!
Het was de eerste keer voor onze vriendjes dat ze gingen logeren. Maar wat hebben ze het fijn bij jou gehad. Ondanks dat Magic meer zorg nodig had dan de andere poezen was dat voor jou geen probleem. Je geeft ze zoveel liefde. Je werkt met veel passie en zorg. Dank je wel daarvoor. Dus zeker tot volgend jaar dikke knuffel van Magic, Zohra, Moppie en Lieffie

Magic, Zohra, Moppie en Lieffie

Jan en Jeanine

O zo spannend, Frans ging voor het eerst uit logeren. Na een week waren we toch heel nieuwsgierig, gebeld en op dat moment ging het goed. De eerste dagen vond Frans het echt niet leuk . Een gekooide tijger die er toch echt uit wilde. Maar ja dat ging niet wat hij afreageerde op de andere katten. Dankzij de goede zorgen en het vertrouwen van Els heeft Frans een goeie tijd gehad. Het is zeker voor herhaling vatbaar. Els dank je wel.

Frans

Jan en Petra Zwart

Onze kat Jop ging uit logeren bij Els. De eerste dagen zonderde hij zich totaal af van de andere katten. Hij blies naar ze en wilde niks met ze te maken hebben. Hij bleef zich afzonderen in de buitenkennel. De derde dag zat hij in de deuropening van de binnen/buiten kennel en gedoogde hij dat de andere katten m passeerden. Wel bleef hij naar de anderen blazen. De vierde dag liep hij ook binnen. Maar bleef wel erg op zichzelf. Helaas wilde Jop weinig tot niets eten en is erg veel afgevallen tijdens zijn verblijf, ondank de supergoeie zorgen van Els. Ze heeft hem van alles aangeboden en af en toe lukte het om Jop toch wat te laten eten. Thuis at Jop ook al slechter sinds het overlijden van zijn zus in februari. Els bedankt voor de goede zorgen!

Jop

Esther Ochqué

Onze Bengaal van 7 maanden is voor het eerst uit logeren geweest. 12 dagen heeft hij gelogeerd bij Els. Na wat beginproblemen van blazen tot niet eten is het Els toch gelukt om Sammy een veilig en goed verzorgd logeeradres te bieden. De vele berichtjes, de filmpjes en de foto’s over het wel en wee van Sammy heeft ons, als baasjes, een zorgeloze vakantie gegeven. Dank Els en mocht het niet lukken om Sammy mee te nemen met vakantie, dan kom ik hem (heel)graag brengen. 🙂

Sammy

Teuni

Onze Chita mocht een paar dagen komen logeren en dat is goed gegaan dankzij de goede zorgen van Els.

Chita

Yvon

Wat zijn wij blij dat we de stap hebben genomen ons “Frummeltje” voor twee nachten bij Els te brengen. Dit was om proef-te-slapen, en het is supergoed gegaan. Onze kat is al oud en krijgt ook medicijnen, maar ook dat is geen belemmering geweest. Wat ons betreft zal hij snel weer uit logeren gaan. Bedankt, Els, voor alle goede zorgen.

Frummel

Chris en Sifra

Bertus onze kater is 2 keer bij els geweest. Een heel mooi kattenpension en een goede verzorging.

Bedankt els.

Bertus

Marga en Kees

Onze Mila voelt zich niet zo op haar gemak met andere katten. Ze kreeg van Els haar eigen kamertje! Daar zijn wij en Mila heel blij mee! Dit was de 3e keer dat Mila in het pension was en wij hopen dat ze volgende vakantie weer mag logeren bij Els.

Mila

Wendy

Chester is al een oud beestje en het was nog maar de vraag of het logeren ging lukken. Ze is per slot geen andere katten gewend. Els wist dit heel goed aan te pakken en het resultaat was dat niet alleen wij een heerlijke vakantie hadden gehad, maar ook Chester weer super relaxt thuiskwam. Els, hartelijk dank voor je goede zorgen, ook namens Ches!!!!

Chester

Sija

Dankzij de goede zorgen van Els is onze Ozzy zijn allereerst logeerpartij (en dat op 16 jr leeftijd en met suiker) goed doorgekomen. Tussentijdse berichten met foto’s worden zeer op prijs gesteld. Evenals het eindverslag.

Ozzy

Ann Bens

Afgelopen februari hebben onze twee dames Misty en Maisy voor het eerst bij Els mogen logeren. Na wat wennen zagen wij op de foto’s die geplaatst werden op de facebook pagina dat ze heb naar hun zin hadden en op hun gemak waren. Wij hebben al 2 mindere ervaringen van een ander pension dus het was even afwachten. Gelukkig hebben wij nu een goed onderkomen gevonden voor onze dames en hebben voor de zomervakantie ook al gereserveerd. De dames zijn tevreden en dan zijn wij dan ook.

Misty en Maisy

Raymon Reterink

Onze remi heeft in her pension gelogeerd van eind oktober tot half november. Ging in het begin wat moeizaam maar later wat beter. Hij had heimwee naar huis. Voor het eerst alleen in een vreemd huis lang op vakantie viel niet mee. Maar dankzij de goede zorg van Els is hij de tijd goed doorgekomen. Nog heel erg bedankt voor alle goede zorgen, berichten tussentijds, en alle foto’s. Inmiddels is hij weer geheel de oude alsof er niets is veranderd.

Remi

M. van Dijk

Nala en Simba hebben weer met veel plezier gelogeerd bij Els.

Ze achterlaten bij Els voelt altijd veilig en dan krijgen ze ook nog een mooie fotoreportage mee!

Tot in Augustus!

Nala en Simba

Erika de Ruiter

Misty heeft weer een fijn verblijf gehad in februari bij Els. Ondanks haar hoge leeftijd heeft ze genoten en is ze zeer goed verzorgt!

Bedankt Els. En tot augustus!

Misty

Debora Rozemeijer

Teuntje is weer thuis na 3 weken bij Els in het kattenpension Silvestris gelogeerd te hebben. Wat heeft ze het weer naar haar zin gehad al die verwennerij van Els!! Na thuiskomst moest ze meteen naar buiten om haar omgeving te inspecteren, de tuinen, haven en de visvijver en natuurlijk de katten schrik aan jagen die gebruik hadden genomen van alles wat Teuntje denkt wat van haar is en nu zonder ruzie met haar te maken hier danig misbruik van hadden gemaakt, ja Teuntje is een pittige dame! Na een wat rusteloos uur, binnen/buiten en heel veel dikke staarten was het weer goed en was ze weer helemaal thuis. Els aan Teuntje merk je niks dat ze 3 weken weg is geweest en al die tijd binnen heeft gezeten, ze heeft het ongelooflijk naar haar zin gehad bij jouw en dat is aan alles te merken en jeetje wat wil ze geknuffeld worden! Fantastisch de foto’s en filmpjes en laten weten dat het goed gaat met je kat is zo lief en attent van je Els! Geweldig logeeradres kan het echt iedereen aanbevelen en ons Teuntje vindt het ook helemaal te gek daar bij jou.

Teuntje

Paul en Ytje

Onze katten Silas & Pancha hebben dit jaar twee keer (mei- en zomervakantie) mogen logeren. Hiervan hebben wij een aantal hele leuke foto’s van mogen ontvangen. Bedankt voor de goede zorg en we hopen dat er volgend jaar weer een plekje voor ze is.

Pancha en Silas

Gerrit, Elma & Mylène

Lieve Els,

We waren er weer zoals al bijna een jaar geleden gepland. Niet in onze privé kamer maar in een grote suite kamer met veel leuke speel en klimtoestellen en zelfs een overdekte buitenruimte. We waren wel even bezig met een uitvoerige inspectie op andere bewoners die we de vorige keer hadden zien lopen, maar konden er gelukkig geen een vinden. Zo konden we weer heerlijk relaxen, spelen en het speciaalvoer eten wat je zo lekker voor ons klaarmaakte. We horen net van onze baasjes dat we weer naar je toe mogen, ditmaal voor een weekeinde ,

tot snel, Liefs Leo en Noah

Leo en Noah

Monique en Dick

Onze Spetter had suikerziekte, maar ondanks dat we hem 2 keer per dag insuline spoten konden we gerust een dagje weg. Els gaf Spetter een kamertje apart en hij was er heel tevreden. Soms logeerde hij meer dan 3 weken bij haar en wilde hij niet eens met ons mee terug als we hem ophaalden. Ontzettend fijn om zo een opvangadres dichtbij te hebben.
Een aanrader voor kattenliefhebbers.

Spetter

Manja de Vries

Hoi Els,
Weer bedankt voor de goede zorgen voor onze katten Juultje en Tiger.
Juultje vindt het altijd weer leuk om tijdens onze vakantie bij haar “ouderlijk huis” te gaan logeren. De persoonlijke aandacht die jij onze, en de andere, katten geeft waarderen wij zeer.

Jeanine, Michiel, Suzan, Ilse, Rianne en Wouter

Juultje

Jeanine Snik

Hoi Els,

Wat een leuke site.
Ook deze keer weer bedankt voor al je goede zorgen voor Pino.
We kunnen ons geen betere opvang wensen voor onze kat met suikerziekte!
We zijn heel blij dat Pino altijd bij je terecht kan.

Groetjes,
Rob & Mieke

Pino

Rob en Mieke

Hoi Els,
We zien dat Loekie het tijdens onze vakantie goed heeft gehad bij jou.Ze komt altijd heel rustig thuis,dank daarvoor.
Wat fijn is dat we haar op ieder tijdstip kunnen brengen en halen.Wat ziet de site er mooi uit,en wat leuk om Loekie te zien.

Loekie

Simone

Dag Els,
Even laten weten dat onze dame sinds ze thuis is na een verwennerij logeerpartij bij jou,het luxe leventje gewoon voortzet hier thuis.
Meteen na thuiskomst meteen helemaal gelukkig de straat weer op en de tuinen in.
Ze is een meer dan tevreden poes Teuntje!!!!
Dank voor de bijzondere zorg voor haar.
Groetjes van de haven van ons en Teun.

Teuntje

Paul en Ytje 16-11-2018

Els, wat ontzettend leuk dat je via de mail een persoonlijk berichtje met foto’s hebt gestuurd over het verblijf van onze Anna in jouw pension. Ik herken haar ook duidelijk in je verslag. Wat boft ze toch maar weer met zo’n fijn oppasadres. Graag weer tot de volgende keer.

Anna

Petra

Panter is deze zomer voor de tweede keer bij Els geweest. Hij is graag op zichzelf maar deze keer was hij veel meer op z’n gemak met de andere katten om hem heen. Dat kwam ook omdat Els de tijd neemt om bij de katten te ziitten en Panter gaat aaien en aandacht geeft. Bedankt weer voor de goede zorgen Els! Tot de volgende keer! Groeten van Karin, Henri, Pim en Thomas

Panter

Karin en Henri

Lieve Els.
Wij hebben de logeerpartij van Yori als heel positief ervaren
Hij had het bij jou net zo goed als thuis.
Wij zullen zeker weer bij jou terug komen als het nog eens nodig mocht wezen.
Nog bedankt voor alle goede zorgen.
Vriendelijke groet Anneke en Bertus.

Yori

Anneke Glas-Stam

Lieve Els,
Dat was even schrikken al die andere katten! Gelukkig kon je ons weer omboeken naar onze vertrouwde privé kamer met leuk speelgoed , vertier en aandacht. We konden op die manier weer heerlijk relaxen toen onze baasjes onverwachts naar het buitenland moesten. We komen weer binnenkort, 
Noah en Leo

Leo en Noah

Dick en Monique

Onze Muppet voor het eerst in 13 jaar naar het kattenpension gebracht. Het is haar en ons goed bevallen! Els heeft hart voor de dieren, het is veel meer dan opvang alleen. Leuk ook om op fb af en toe foto’s voorbij te zien komen!
Tot gauw. 

vriendelijke groet
Arjan en Marjolijn
Amy en Jenna Smith

Muppet

fam Smith

Jan is afgelopen zomer voor de 2e keer bij Silvestris geweest, na een geslaagd proefweekend met pinksteren. Ik kan alleen maar zeggen dat ik heel blij ben dat Jan hier tijdens de vakantiedagen is. Hij houdt niet van andere katten, maar daarom krijgt hij heel luxe een kamer voor zichzelf. Er wordt altijd leuk met hem gespeeld en ik ben heel erg blij met de foto’s die ik te zien krijg, dan kunnen wij ook weer met een gerust hart op vakantie.
Els zorgt super voor alle katten!

Jan

Elke

Even een groetje van een oude loge.Ik kon helaas dit jaar niet bij je komen, omdat mijn baas last heeft van een oog, dat aan staar is geopereerd. Zodoende konden mijn baasjes niet met vakantie. Ik heb je deze zomer toch wel gemist en wil je graag een knuffel geven.
Groetjes Pepita Kouwenhoven.

Pepita

fam. Kouwenhoven

Een paar maanden geleden hebben wij kennis gemaakt met Els Driesprong van kattenpension Silvestris. Na het lezen van haar website hadden wij er meteen al een goed gevoel bij. Na onze kennismaking met Els werd dat gevoel helemaal bevestigd. Aan haar durfden wij ons rooie troetelkind Menie wel toe te vertrouwen tijdens onze vakantie.
Afgelopen twee weken is Menie bij Els in het kattenpension geweest. Na eerst even de kat uit de boom gekeken te hebben is hij dikke maatjes met Tommie geworden. Zo leuk om te zien dat ze het zo gezellig hadden samen.
Doordat Els regelmatig foto’s op haar Facebook pagina zette bleven wij op de hoogte van het wel en wee van Menie. Dit vonden wij echt heel fijn.
Je kunt zien dat Els veel liefde voor de katten heeft door alle aandacht en zorg die ze van haar krijgen.
Ook is er genoeg speelgoed waar ze lekker mee kunnen spelen.
Er zijn veel lekkere slaapplekjes en plekjes om zich terug te kunnen trekken. Als ze willen kunnen ze naar de buitenren.
Alles ziet er keurig uit.
Moe maar tevreden is Menie weer met ons mee naar huis gegaan en binnenkort gaat hij weer een paar dagen bij Els logeren.
Heel hartelijk bedankt voor alle goede zorgen Els!

Menie

Mart en Dicky van Ham

Julius heeft ruim 14 dagen bij Silvestris gelogeerd. Natuurlijk is het anders dan thuis. Maar wat is hij fantastisch en deskundig verzorgd door Els,de gastvrouw!!

Julius is bekend met nierfalen en heeft zodoende extra zorg nodig in verband met medicatie en dieetvoeding. Ook het alert zijn op een eventuele verslechtering van zijn conditie is erg belangrijk. Dat is bij Els allemaal in goede handen, daar heb ik geen moment aan getwijfeld en dan ga je toch een stuk rustiger op vakantie.

Julius heeft veel aandacht en liefde van Els gekregen en dat was goed te merken aan zijn gedrag bij thuiskomst. Hij maakte een rustige ontspannen indruk: even een controle-rondje door het huis en de tuin en daarna heeft hij gewoon zijn kattenleven hier weer opgepakt, heel knap!

Julius

Gerdi Hakkenberg

Onze kater Joep heeft in maart 4 nachten bij Els ‘proef’ geslapen. Joep heeft nogal wat bijzonderheden, voor van alles en nog wat allergisch en een hartprobleem maw. een zorgenkindje wat nogal wat medicijnen moet krijgen per dag. Ook had hij nog nooit in een pension gezeten. Desondanks was hij bij Els meer dan welkom. De 1e paar dagen had Joep niet veel zin om te eten maar van aandacht en knuffels kon hij niet genoeg krijgen. Tijdens het interview van Els en RTV NH was Joep, net zoals hij dat thuis doet, druk bezig met aandacht trekken en uiteindelijk kreeg hij dat natuurlijk voor elkaar! Na een paar dagen en de liefdevolle aandacht van Els ging Joep toch maar eten. We hebben Joep na 4 nachten opgehaald en hij was super ontspannen. Thuis ging hij meteen over op het ritme wat hij thuis altijd heeft er was aan niets te merken dat hij even ‘uithuizing’ was geweest. Mooi en ontzettend schoon zijn ook de kattenkamers en de buitenverblijven. Dat en de liefdevolle en deskundige verzorging door Els maken dit pension een echte aanrader. Lief ook Els dat ik je regelmatig mocht bellen om te horen hoe het met Joep ging (het was toch zijn eerste keer) en heel leuk ook de foto’s. Heel erg bedankt hiervoor!
Vriendelijke groeten van Jolanda en Karel, een knuffel van Joep en tot in mei.

Joep

Jolanda Sinke

Bij kattenpension Silvestris ben je verzekerd van een zeer goede, deskundige en liefdevolle opvang. De verblijven zijn groot en superschoon, de klantvriendelijk staat hoog in het vaandel. Onze Joep heeft in april jl. 4 nachten proefgeslapen op aanraden van Els, Joep was nog nooit in een pension geweest. Door het proefslapen was Joep helemaal gewend aan het pension waardoor hij zijn slaappartij van 2 weken meteen heel ontspannen begon. Joep krijgt verschillende medicijnen en het geven hiervan was ook geen enkel probleem. Beide keren hebben wij een zeer ontspannen poezenkind opgehaald wat thuis gewoon verder ging in zijn ’thuis’ ritme. Joep was bij het ophalen ook heel aanhankelijk naar Els toe wat aangeeft dat hij het heel goed heeft in het pension. We vonden het bijna zielig om hem mee naar huis te nemen. Thuis heeft hij het ook onwijs naar zijn zin maar zijn verblijf bij Els doet hier niet voor onder. Na de logeerpartij weer een onwijs leuk vakantie verslagje gekregen met superleuke foto’s! Els je bent een topper en ik zou willen dat ik je pension eerder ‘ontdekt’ had.
Groeten Jolanda, Karel en een dikke knuffel van Joep!!!

Joep

Jolanda Sinke

Voor het eerst zijn onze katten hier geweest, wat een geweldig fijn ontvangst, een warm welkom en wat voelde onze katten zich op hun gemak. Volgende keer weer ? Els dankjewel voor de goede zorgen

Smulan en Alskling

Nicole

Els bedankt voor de leuke foto’s en het verslag van de logeerpartij van Jessie. Zoals al vele jaren heeft zij het prima naar haar zin gehad. Nogmaals bedankt voor de liefdevolle verzorging en tot de volgende keer.
Groetjes Henk, Annalies en Jessie van Rijn

Jessy

Annalies van Rijn

Mogwai is weer een weekje logeren geweest. Mooie, schone, ruime verblijven, liefdevol verzorgt. Je wordt klantvriendelijk behandeld. Een aanrader dus. Ik kom binnenkort terug.
Harry

Mogwai

Harry

Wat leuk, om zo tekst en foto’s van onze poes te ontvangen. En wat zijn wij blij et dit kattenpension waar onze poezen al jaren tijdens onze vakanties zo goed verzorgd worden!

Iwan

fam. van der Meer-Blom

Teuntje is regelmatig te gast bij Els en iedere keer bij het brengen naar Silvestris is het eigenlijk altijd een erge dramaqueen.
Nu is Teuntje een maand bij Els wezen logeren (lang hoor)zo grappig was dat Teun toen ze weer thuis was alleen maar naar buiten wilde en ook meteen de avonturen in de tuinen wilde onderzoeken.(vrijheid?)
Moe van het terrein te onderzoeken en bevestigen dat de dame weer at home is!.
Nu 4 dagen later is na haar logeerpartij van 4 weken bij Els is Teuntje een vrolijke grappige poes die haar naar verleden hopelijk is ,,vergeten,,
Els je doet het zo goed met je kattenpensioen en wat heerlijk de mailtjes en foto’s die je stuurd zijn meer dan super!
Zijn blij met je hoor,grote dank!
Groetjes Paul,Ytje en Teuntje

Teuntje

Ytje

Wij zijn donderdag vrij onverwachts naar de dierenarts geweest met Flo. De uitslag is een te snel werkende schildklier en ze moet 2 x dgs een pilletje. Haar hartslag was zeer hoog en waarschijnlijk heeft haar hart een beschadiging. Wij hadden afspraken voor het weekend. Els gebeld en overlegd. Flo mocht komen en Els heeft de pilletjes kunnen geven en met haar ervaring Flo extra geobserveerd. Waarschijnlijk houd Flo vocht vast , dit is nu iets om thuis goed op te letten. 

Dank je Els voor de altijd goede zorgen.

Flo

Flo

Onze luck is best een kat met eigengereide manieren en niets gewend.
Dus ik geef hem niet zomaar uit handen. Eerst kennismaken en dan beslissen,vond ik. Nou bij de eerste kennismaking had ik meteen al dit zit goed. Je bent iemand met passie,vanuit het hart en dat is waar ik zo van hou.
Tuurlijk vond ik het spannend of Luck dat ook zou vinden,terwijl wij naar de bruiloft gingen van onze zoon een paar landen verderop,mocht Luck zich vermaken. Ik bracht hem en zag dat het goed was,dat zie ik en voel ik,en met en gerust hart kon ik hem achter laten.
Dat ik hem ophaalde,kreeg ik een tevreden kat mee naar huis.En dat is voor mij goud waard.
Hij heeft me duidelijk gemaakt dat het eten bij jou beter is dan bij mij…..nou geen probleem ha ha.

Els bedankt voor je goeie zorgen,je hebt er een fan bij en ik zal je zeker aanbevelen.

Groetjes van mij en Luckepuk

Lucky

Agnet Balvert

Wij zijn zo enorm tevreden over de zorg die onze lieve katten krijgen bij dit Pension. Ze krijgen ieder de aandacht die ze nodig hebben, mooie foto’s worden er gemaakt die we tijdens hun verblijf kunnen bekijken en eerlijke,mooie verhalen horen we achteraf. Els weet alles over onze katten, wat ze leuk en niet leuk vinden. Ze heeft precies door wanneer er wat mis is. Wij zijn echt super blij met dit adres en willen nooit anders!!Els,heel erg bedankt en tot de volgende keer!!
Tamar en Nel Bloemendaal

Boaz en Simcha

Tamar Bloemendaal

Onze poes Fleur vindt het altijd een beetje spannend om uit logeren te gaan, maar bij Els is ze helemaal op haar gemak! Heel fijn logeeradresje!!

Fleur

Sarah

Onze Mienoes heeft 3 heerlijke weken doorgebracht bij Els. Het was fijn om via de foto’s op Facebook te zien dat ze het er naar haar zin had. Door haar dieet moest ze goed in de gaten gehouden worden en dat heeft Els prima gedaan. Dit was de eerste keer voor Mienoes, maar er zullen nog veel logeerpartijtjes volgen!

Mienoes

Robert en Mariella de Lange

We zijn ontzettend blij dat onze poes het zo naar haar zin heeft gehad bij Els. Ze heeft daar 12 dagen gelogeerd en ze kwam heel tevreden terug. We kregen zelfs nog foto’s toegestuurd van Els. Echt een aanrader.

Kitty

Lisa Loch

Onze kitten Loulou heeft oud en nieuw gevierd bij Silvestris, en volgens ons heeft zij het prima naar haar zin gehad. Wij weten nu dat wij haar met een gerust hart bij Els kunnen brengen. Onze dank nog hiervoor.
Groetjes Wilma Roozing en een knuffel van Loulou.

Loulou

Wilma Roozing

Hallo kattenliefhebbers,
Dit jaar zijn onze katten voor het eerst in pension geweest. I.v.m ziekte kregen zij extra verzorging..geweldig dat dit bij Silvestris allemaal kan. De hele opvang geeft mij een goed gevoel. Niet onpersoonlijk maar op maat. 
Voor herhaling vatbaar.
Mvg. Dick en Minique

Leo en Noah

Dick en Monique

Doodziek was ik – een blaasontsteking en ik wist niet meer hoe ik mijn urine op moest houden. En dan ging mijn personeel ging ook nog eens op vakantie..! Ze stopten me in een transportmandje en na ruim een half uur mocht ik er uit en zat ik ineens in een prachtig kattenhotel. Ik had een lekkere kamer voor mezelf alleen. Veel heb ik er niet van genoten de eerste dagen, want het ging niet goed met me. Ik moest zelfs nog twee keer met Els mee naar mijn eigen dierenarts, en kreeg een hoop rare pilletjes en vieze spray. Dankzij de liefdevolle verzorging en knuffels van Els kwam ik er weer een beetje bovenop. Toen mijn personeel me na bijna 3 weken op kwam halen, had ik het zo goed naar mijn zin! Ik was alweer een stuk opgeknapt en nu maak ik weer lekker mijn eigen huisje onveilig! 
-dikke knuffel van Dethleff-

Dethleff

Saskia, Aarjen en Dethleff

Dethleff is inmiddels weer een week thuis en het gaat hartstikke goed met hem! Hij is nog steeds niet helemaal de oude, maar hij eet (zijn eigen voer) en drinkt goed, en hij plast weer redelijk normaal.
Els, nogmaals heel erg bedankt voor alle goede zorgen tijdens onze vakantie. Het was een pak van ons hart dat hij een goed plekje had zo, bij iemand die de katten met zoveel liefde en kennis verzorgt. We vonden het ook heel leuk om zo af en toe de foto’s via Facebook te zien – en met ons de hele Dethleff-fanclub 😉
groetjes van het personeel van Dethleff – Saskia & Aarjen

Dethleff

Saskia, Aarjen en Dethleff

Na een weekendje in maart was het voor ons duidelijk dat Ida in goede en vertrouwde handen kwam bij Els. Ida heeft er net ruim twee weken logeren op zitten en had het prima naar haar zin bij Els. Bij thuiskomst was er geen vuiltje aan de lucht en ging ze graag genieten van de buitenlucht en een rondje om om vervolgens weer op het gebruikelijke tijdstip thuis te komen voor een happie eten. Els bedankt voor de goede zorgen en Ida komt weer bij je logeren (zeker als de in gang gezette aanpassing van het pension is voltooid).

Ida

Johan en Bernie

Heeft je kat gelogeerd in het pension? Wij vinden het leuk als je een review naar ons toe zou willen emailen!

Reserveren?

Dat kan. Bekijk de agenda en check de datum, mail en overleg. Of check éérst bij ons en boek dan pas je vakantie, nog handiger!