reserveren

Je kat uit logeren?

In de opvang is juist niet zielig!

Als je op vakantie gaat, of een weekendje weg, wil je zelf genieten. Dan zit je niet te wachten op zorgen over je kat. ‘Gaat het wel goed? Zal’ie niet ontsnappen? Blijft hij bij thuiskomst weer drie dagen 'boos'? Of hangt hij van frustratie in je gordijnen?’

Een kat rustig thuis laten, met een bakje voer en buurvrouw die eenmaal per dag even komt kijken, dat lijkt het beste. Maar ís het dat ook?

Het is thuis, maar wel alléén... Vertrouwd, maar ineens wel zonder ‘eigen mensen’ en het vaste ritme. En onderschat de schrik niet, elke keer als de oppas/buurvrouw binnenkomt.

Een buitenkat kan – op zoek naar aandacht – ook steeds verder afdwalen van zijn eigen huis. Zeker in een week, of 14 dagen. Wil je dat voorkomen?

Lees verder

Het liefdevolle logeeradres voor je kat in Noord-Holland

Gastenboek

Home » Over ons » Gastenboek

Opvallend veel positieve reacties van klanten

Zij noemen: rustig, liefdevolle omgang, geduld, mooie ruimtes, kat was net als thuis, goed bevallen.

O zo spannend, Frans ging voor het eerst uit logeren. Na een week waren we toch heel nieuwsgierig, gebeld en op dat moment ging het goed. De eerste dagen vond Frans het echt niet leuk . Een gekooide tijger die er toch echt uit wilde. Maar ja dat ging niet wat hij afreageerde op de andere katten. Dankzij de goede zorgen en het vertrouwen van Els heeft Frans een goeie tijd gehad. Het is zeker voor herhaling vatbaar. Els dank je wel.

Frans

Jan en Petra Zwart

Onze kat Jop ging uit logeren bij Els. De eerste dagen zonderde hij zich totaal af van de andere katten. Hij blies naar ze en wilde niks met ze te maken hebben. Hij bleef zich afzonderen in de buitenkennel. De derde dag zat hij in de deuropening van de binnen/buiten kennel en gedoogde hij dat de andere katten m passeerden. Wel bleef hij naar de anderen blazen. De vierde dag liep hij ook binnen. Maar bleef wel erg op zichzelf. Helaas wilde Jop weinig tot niets eten en is erg veel afgevallen tijdens zijn verblijf, ondank de supergoeie zorgen van Els. Ze heeft hem van alles aangeboden en af en toe lukte het om Jop toch wat te laten eten. Thuis at Jop ook al slechter sinds het overlijden van zijn zus in februari. Els bedankt voor de goede zorgen!

Jop

Esther Ochqué

Onze Bengaal van 7 maanden is voor het eerst uit logeren geweest. 12 dagen heeft hij gelogeerd bij Els. Na wat beginproblemen van blazen tot niet eten is het Els toch gelukt om Sammy een veilig en goed verzorgd logeeradres te bieden. De vele berichtjes, de filmpjes en de foto’s over het wel en wee van Sammy heeft ons, als baasjes, een zorgeloze vakantie gegeven. Dank Els en mocht het niet lukken om Sammy mee te nemen met vakantie, dan kom ik hem (heel)graag brengen. 🙂

Sammy

Teuni

Onze Chita mocht een paar dagen komen logeren en dat is goed gegaan dankzij de goede zorgen van Els.

Chita

Yvon

Wat zijn wij blij dat we de stap hebben genomen ons “Frummeltje” voor twee nachten bij Els te brengen. Dit was om proef-te-slapen, en het is supergoed gegaan. Onze kat is al oud en krijgt ook medicijnen, maar ook dat is geen belemmering geweest. Wat ons betreft zal hij snel weer uit logeren gaan. Bedankt, Els, voor alle goede zorgen.

Frummel

Chris en Sifra

Bertus onze kater is 2 keer bij els geweest. Een heel mooi kattenpension en een goede verzorging.

Bedankt els.

Bertus

Marga en Kees

Onze Mila voelt zich niet zo op haar gemak met andere katten. Ze kreeg van Els haar eigen kamertje! Daar zijn wij en Mila heel blij mee! Dit was de 3e keer dat Mila in het pension was en wij hopen dat ze volgende vakantie weer mag logeren bij Els.

Mila

Wendy

Chester is al een oud beestje en het was nog maar de vraag of het logeren ging lukken. Ze is per slot geen andere katten gewend. Els wist dit heel goed aan te pakken en het resultaat was dat niet alleen wij een heerlijke vakantie hadden gehad, maar ook Chester weer super relaxt thuiskwam. Els, hartelijk dank voor je goede zorgen, ook namens Ches!!!!

Chester

Sija

Pim ging voor t eerst uit logeren en dat was best spannend omdat we niet wisten hoe dat zou gaan. We waren dan ook erg blij dat het goed gegaan is. Wat fijn om af en toe een foto op Facebook te zien, ik kon zien dat Pim er ontspannen uit zag! Als we weer eens een opvangasres nodig hebben wil ik Pim zeker weer naar Els brengen!

Pim

Jessica

Wat hebben onze Moortje en Bram genoten bij Els! Stoere Bram bleek niet zo stoer 😉 en Bescheiden Moortje vond ook haar weg bij Els. Bedankt voor de goede zorgen, Els!

Bram en Moortje

Balder

Supergoed pension. Het heeft alles. Onze poezekindertjes voelen er zich helemaal thuis.

Het is een 5 * hotel voor hen. Een echte aanrader.

Joep

Irma

Onze Brom heeft genoten bij Els. Gedurende het gehele verblijf zijn wij keurig op de hoogte gehouden en met leuke foto’s verwend. Met liefde brengen wij Brom een volgende keer weer naar Silvestris van Els.

Brom

Jessica en Mike

Dankzij de goede zorgen van Els is onze Ozzy zijn allereerst logeerpartij (en dat op 16 jr leeftijd en met suiker) goed doorgekomen. Tussentijdse berichten met foto’s worden zeer op prijs gesteld. Evenals het eindverslag.

Ozzy

Ann Bens

Afgelopen februari hebben onze twee dames Misty en Maisy voor het eerst bij Els mogen logeren. Na wat wennen zagen wij op de foto’s die geplaatst werden op de facebook pagina dat ze heb naar hun zin hadden en op hun gemak waren. Wij hebben al 2 mindere ervaringen van een ander pension dus het was even afwachten. Gelukkig hebben wij nu een goed onderkomen gevonden voor onze dames en hebben voor de zomervakantie ook al gereserveerd. De dames zijn tevreden en dan zijn wij dan ook.

Misty en Maisy

Raymon Reterink

Onze remi heeft in her pension gelogeerd van eind oktober tot half november. Ging in het begin wat moeizaam maar later wat beter. Hij had heimwee naar huis. Voor het eerst alleen in een vreemd huis lang op vakantie viel niet mee. Maar dankzij de goede zorg van Els is hij de tijd goed doorgekomen. Nog heel erg bedankt voor alle goede zorgen, berichten tussentijds, en alle foto’s. Inmiddels is hij weer geheel de oude alsof er niets is veranderd.

Remi

M. van Dijk

Nala en Simba hebben weer met veel plezier gelogeerd bij Els.

Ze achterlaten bij Els voelt altijd veilig en dan krijgen ze ook nog een mooie fotoreportage mee!

Tot in Augustus!

Nala en Simba

Erika de Ruiter

Misty heeft weer een fijn verblijf gehad in februari bij Els. Ondanks haar hoge leeftijd heeft ze genoten en is ze zeer goed verzorgt!

Bedankt Els. En tot augustus!

Misty

Debora Rozemeijer

Teuntje is weer thuis na 3 weken bij Els in het kattenpension Silvestris gelogeerd te hebben. Wat heeft ze het weer naar haar zin gehad al die verwennerij van Els!! Na thuiskomst moest ze meteen naar buiten om haar omgeving te inspecteren, de tuinen, haven en de visvijver en natuurlijk de katten schrik aan jagen die gebruik hadden genomen van alles wat Teuntje denkt wat van haar is en nu zonder ruzie met haar te maken hier danig misbruik van hadden gemaakt, ja Teuntje is een pittige dame! Na een wat rusteloos uur, binnen/buiten en heel veel dikke staarten was het weer goed en was ze weer helemaal thuis. Els aan Teuntje merk je niks dat ze 3 weken weg is geweest en al die tijd binnen heeft gezeten, ze heeft het ongelooflijk naar haar zin gehad bij jouw en dat is aan alles te merken en jeetje wat wil ze geknuffeld worden! Fantastisch de foto’s en filmpjes en laten weten dat het goed gaat met je kat is zo lief en attent van je Els! Geweldig logeeradres kan het echt iedereen aanbevelen en ons Teuntje vindt het ook helemaal te gek daar bij jou.

Teuntje

Paul en Ytje

Onze katten Silas & Pancha hebben dit jaar twee keer (mei- en zomervakantie) mogen logeren. Hiervan hebben wij een aantal hele leuke foto’s van mogen ontvangen. Bedankt voor de goede zorg en we hopen dat er volgend jaar weer een plekje voor ze is.

Pancha en Silas

Gerrit, Elma & Mylène

Lieve Els,

We waren er weer zoals al bijna een jaar geleden gepland. Niet in onze privé kamer maar in een grote suite kamer met veel leuke speel en klimtoestellen en zelfs een overdekte buitenruimte. We waren wel even bezig met een uitvoerige inspectie op andere bewoners die we de vorige keer hadden zien lopen, maar konden er gelukkig geen een vinden. Zo konden we weer heerlijk relaxen, spelen en het speciaalvoer eten wat je zo lekker voor ons klaarmaakte. We horen net van onze baasjes dat we weer naar je toe mogen, ditmaal voor een weekeinde ,

tot snel, Liefs Leo en Noah

Leo en Noah

Monique en Dick

Dag Els,
Even laten weten dat onze dame sinds ze thuis is na een verwennerij logeerpartij bij jou,het luxe leventje gewoon voortzet hier thuis.
Meteen na thuiskomst meteen helemaal gelukkig de straat weer op en de tuinen in.
Ze is een meer dan tevreden poes Teuntje!!!!
Dank voor de bijzondere zorg voor haar.
Groetjes van de haven van ons en Teun.

Teuntje

Paul en Ytje 16-11-2018

Heeft je kat gelogeerd in het pension? Wij vinden het leuk als je een review naar ons toe zou willen emailen!

Reserveren?

Dat kan. Bekijk de agenda en check de datum, mail en overleg. Of check éérst bij ons en boek dan pas je vakantie, nog handiger!