reserveren

Je kat uit logeren?

Het liefdevolle logeeradres voor je kat in Noord-Holland

Als je op vakantie gaat, of een weekendje weg, wil je zelf genieten. Dan zit je niet te wachten op zorgen over je kat. ‘Gaat het wel goed? Zal’ie niet ontsnappen? Blijft hij bij thuiskomst weer drie dagen 'boos'? Of hangt hij van frustratie in je gordijnen?’

Een kat rustig thuis laten, met een bakje voer en buurvrouw die eenmaal per dag even komt kijken, dat lijkt het beste. Maar ís het dat ook?

Het is thuis, maar wel alléén... Vertrouwd, maar ineens wel zonder ‘eigen mensen’ en het vaste ritme. En onderschat de schrik niet, elke keer als de oppas/buurvrouw binnenkomt.

Een buitenkat kan – op zoek naar aandacht – ook steeds verder afdwalen van zijn eigen huis. Zeker in een week, of 14 dagen. Wil je dat voorkomen?

Lees verder

Het liefdevolle logeeradres voor je kat in Noord-Holland

Algemene voorwaarden Kattenpension Silvestris

Kattenziekte en niesziekte

Uw kat moet bij aan aanvang van het verblijf ingeënt zijn tegen kattenziekte en niesziekte. Deze enting is verplicht! De enting moet minimaal 14 dagen voor aanvang van het verblijf gegeven zijn en mag maximaal 11 maanden oud zijn.

Bij het brengen van de kat dient een geldig inentingsbewijs overlegd te worden, dwz een dierenpaspoort of inentingsboekje. (alleen een nota van de enting is niet voldoende!) Bij het brengen van de kat wordt deze nagekeken. Indien dan een besmettelijke aandoening wordt geconstateerd, of de verdenking hiervan (schimmel, oormijt, etc.) zal de kat alsnog geweigerd worden.

Vrij van vlooien

Het is belangrijk dat uw kat vrij van vlooien komt. U kunt een gesloten verpakking met een vlooienbestrijdingsmiddel meenemen zodat deze bij aanvang van het verblijf toegediend kan worden. Evt kunt u de kat ook thuis behandelen een paar dagen voor aanvang van het verblijf. Als dit niet het geval is of er worden vlooien geconstateerd bij uw kat dan zal deze alsnog worden behandeld met advantage. De kosten van deze behandeling zijn 8,00 euro.

Wormen

Mochten er tijdens het verblijf wormen geconstateerd worden dan wordt uw kat behandeld met Milbemax. De kosten voor deze behandeling bedragen 10,00 euro.

Medicijnen

Mocht uw kat medicijnen krijgen dan kunnen deze uiteraard doorgegeven worden. Zorg ervoor dat u voldoende medicijnen meegeeft voor de duur van het verblijf.

Dierenarts

Bij ziekte van de kat wordt in principe de eigen dierenarts benaderd. Indien deze niet bereikbaar is dan wordt contact opgenomen met dierenartsenpraktijk Van duin tot dijk in Winkel. De kosten van behandeling zijn voor rekening van de eigenaar + 25,00 euro voor het bezoek aan de dierenarts en dienen bij het ophalen van de kat te worden voldaan.

Aansprakelijkheid

Er wordt met de meeste toewijding voor uw kat gezorgd maar wij zijn niet aansprakelijk voor verwonding, ziekte, diefstal of overlijden van uw kat.

Katers

Het is helaas niet mogelijk om niet gecastreerde katers ouder dan 6 maanden in pension te brengen. Dit om vechten en het afzetten van geurvlaggen te voorkomen.

Betaling

Bij  reservering ontvangt u de nota voor het verblijf. Hiervan betaalt u binnen 7 dagen 50% aan. Het restant voldoet u dan bij het brengen van de kat. Pinnen is helaas niet mogelijk. Mocht u het bedrag overmaken via de bank houd er dan rekening mee dat het bedrag bij het brengen van de kat op de rekening van het pension moet zijn bijgeschreven. Er vindt geen restitutie plaats bij het eerder ophalen van de kat.

Annuleren

Mocht het verblijf onverhoopt niet doorgaan dan geldt de annuleringsregeling volgens de voorwaarden van de Dibevo. Annulering tot 2 maanden voor het verblijf: 25 euro administratiekosten, de rest van de 50% aanbetaling wordt terugbetaald, tussen 2 tot 1 maand voor het ingaan van het verblijf: 50% van de prijs, tussen 1 maand tot 2 weken voor het ingaan van het verblijf: 75% van de prijs, binnen 2 weken voor het ingaan van het verblijf 100% van de prijs.

Verder hanteren wij de algemene voorwaarden van de Dibevo.