reserveren

Je kat uit logeren?

Het liefdevolle logeeradres voor je kat in Noord-Holland

Als je op vakantie gaat, of een weekendje weg, wil je zelf genieten. Dan zit je niet te wachten op zorgen over je kat. ‘Gaat het wel goed? Zal’ie niet ontsnappen? Blijft hij bij thuiskomst weer drie dagen 'boos'? Of hangt hij van frustratie in je gordijnen?’

Een kat rustig thuis laten, met een bakje voer en buurvrouw die eenmaal per dag even komt kijken, dat lijkt het beste. Maar ís het dat ook?

Het is thuis, maar wel alléén... Vertrouwd, maar ineens wel zonder ‘eigen mensen’ en het vaste ritme. En onderschat de schrik niet, elke keer als de oppas/buurvrouw binnenkomt.

Je kat kan – op zoek naar aandacht – ook steeds verder afdwalen van zijn eigen huis. Zeker in een week, of 14 dagen. Wil je dat voorkomen?

Lees verder

Het liefdevolle logeeradres voor je kat in Noord-Holland

Contact

Home » Contact

Contact gegevens

Contact houden?

Wil je vaker zien hoe het er bij ons aan toegaat? Of misschien zelfs foto’s zien van je eigen kat terwijl je op vakantie bent? Ik plaats bijna dagelijks foto’s op Facebook. Volg mijn pagina en like regelmatig de berichten, dan krijg je alles te zien op je eigen tijdlijn.

Laat je kat logeren in Middenmeer!

Ons kattenpension ligt in Noord-Holland, in de buurt van Heerhugowaard, Alkmaar, Schagen, Den Helder en Hoorn in het buitengebied bij Middenmeer. Het is een kleinschalig kattenpension met opvang voor maximaal dertig katten en veel aandacht en ruimte voor de kat.
We hebben géén plaats voor snuffelstages, werkplekken of vrijwilligerswerk omdat ik, Els Driesprong, graag zelf het zicht houd op de katten die aan mij worden toevertrouwd.

Zoek je ook een liefdevol logeeradres voor je kat, in het weekend of een lange vakantie?

Bel 0227-502787 / 06-23735254 of mail en geef alvast wat gegevens door, zodat ik direct kan kijken of ik in die periode plek heb. Op de reserveerpagina kun je zien op welke data ik volledig ben volgeboekt.