reserveren

Je kat uit logeren?

Het liefdevolle logeeradres voor je kat in Noord-Holland

Als je op vakantie gaat, of een weekendje weg, wil je zelf genieten. Dan zit je niet te wachten op zorgen over je kat. ‘Gaat het wel goed? Zal’ie niet ontsnappen? Blijft hij bij thuiskomst weer drie dagen 'boos'? Of hangt hij van frustratie in je gordijnen?’

Een kat rustig thuis laten, met een bakje voer en buurvrouw die eenmaal per dag even komt kijken, dat lijkt het beste. Maar ís het dat ook?

Het is thuis, maar wel alléén... Vertrouwd, maar ineens wel zonder ‘eigen mensen’ en het vaste ritme. En onderschat de schrik niet, elke keer als de oppas/buurvrouw binnenkomt.

Je kat kan – op zoek naar aandacht – ook steeds verder afdwalen van zijn eigen huis. Zeker in een week, of 14 dagen. Wil je dat voorkomen?

Lees verder

Het liefdevolle logeeradres voor je kat in Noord-Holland

Tarieven

Home » Tarieven

Wat kost het kattenpension?

Groepsopvang

1e kat 13 euro per dag
Elke 2e en volgende kat 11 euro per dag

 

Binnenkamer / Individuele opvang

1e kat 16 euro per dag
Elke 2e en volgende kat 14 euro per dag

 

Kattensuite / Individuele opvang

1e kat 19 euro per dag
Elke 2e en volgende kat 17 euro per dag

 

Diabeteskat

Binnenkamer 21 euro per dag
Opvang in de kattensuite 24 euro per dag

We plaatsen de diabeteskat niet in de groep. Je brengt zelf alle benodigdheden mee.

Gezinskamer

Gezinskamer 44 euro per dag

20 vierkante meter speelplezier en fijne slaapplekjes voor katten uit 1 gezin

Vanaf 5 katten prijs op aanvraag

 

Medicijnen

Medicijnen geven 2 euro per dag

Je brengt zelf de medicijnen mee, voldoende voor de duur van het verblijf.

Dieet

Geen extra kosten

Voor katten met een dieet rekenen we niets extra. Je brengt het voer zelf mee, voldoende voor de duur van het verblijf, wij zorgen ervoor dat je kat alleen zijn eigen voer krijgt.

Overig

Vlooienbehandeling 8 euro
Ontwormen 10 euro

Dierenarts

Bij voorkeur bezoeken we de vaste dierenarts van de kat, maar uiteraard gaat dit altijd in overleg met de eigenaar. Dierenartskosten + 25 euro voor de extra tijd worden aan je doorberekend en dienen bij het afhalen van de kat te worden betaald.

Groepsopvang

Een aantal katten samen in een grote speelruimte vol knusse hoekjes, met volop afleiding en vertier.

Binnenkamer

Privékamer zonder buitenverblijf. Voor als de groepsopvang niet gaat of als de kat speciale behandeling nodig heeft.

Kattensuite

Extra grote kamer mét buitenruimte, ideaal voor ‘rouwdouwers’ of voor twee of drie katten uit één gezin.

De kosten van de opvang van de kat worden altijd doorberekend per kat per hele dag en zijn afhankelijk van het type verblijf: in de groep, individuele binnenkamer of in de kattensuite.  Zowel de dag van brengen als de dag van halen rekenen we als een hele dag.

Bij Silvestris krijgen alle katten uit 1 huishouden hun eigen kamer zodat er zo min mogelijk stress is en alle speel- en kroeltijd voor jou katten is. Zo hebben we goed zicht of er voldoende gegeten en gedronken wordt. En is je kat vaker geweest en vindt hij het echt fijn in de groep… dan kan dat vaak ook, maar altijd in overleg en afhankelijk van de andere logées, uiteraard

Twijfel je over het vastleggen van de vakantie? Boek dan de annuleringsservice mee. Ook last-minute boeken is natuurlijk mogelijk, als er plek is vangen we de kat graag voor je op.

 

Zelf zien? Kom maar kijken!

Dan pas zie je hoe ruim het echt is. Dat het kámers zijn, geen hokken of veredelde bezemkasten. Dan weet je direct wat je wilt voor je kat, als jij geniet van je hotelvakantie of weekendje weg. Bel wel even van tevoren, dan houd ik rekening met je komst.

De kosten van de opvang van de kat worden altijd doorberekend per kat per hele dag en zijn afhankelijk van het type verblijf: in de groep, individueel of in de kattensuite. Zowel de dag van brengen als de dag van halen rekenen we als een hele dag.

Bij Silvestris krijgen alle katten uit 1 huishouden hun eigen kamer zodat er zo min mogelijk stress is en alle speel- en kroeltijd voor jou katten is. Zo hebben we goed zicht of er voldoende gegeten en gedronken wordt. En is je kat vaker geweest en vindt hij het echt fijn in de groep…  dan kan dat vaak ook, maar altijd in overleg en afhankelijk van de andere logées uiteraard.

Twijfel je over het vastleggen van de vakantie? Boek dan de annuleringsservice mee. Ook last-minute boeken is natuurlijk mogelijk. Als er plek is vangen we de kat graag voor je op.

Zelf zien? Kom maar kijken!

Dan pas zie je hoe ruim het echt is. Dat het kámers zijn, geen hokken of veredelde bezemkasten. Dan weet je direct wat je wilt voor je kat, als jij geniet van je hotelvakantie of weekendje weg. Bel wel even van tevoren, dan houd ik rekening met je komst.