reserveren

Je kat uit logeren?

Het liefdevolle logeeradres voor je kat in Noord-Holland

Als je op vakantie gaat, of een weekendje weg, wil je zelf genieten. Dan zit je niet te wachten op zorgen over je kat. ‘Gaat het wel goed? Zal’ie niet ontsnappen? Blijft hij bij thuiskomst weer drie dagen 'boos'? Of hangt hij van frustratie in je gordijnen?’

Een kat rustig thuis laten, met een bakje voer en buurvrouw die eenmaal per dag even komt kijken, dat lijkt het beste. Maar ís het dat ook?

Het is thuis, maar wel alléén... Vertrouwd, maar ineens wel zonder ‘eigen mensen’ en het vaste ritme. En onderschat de schrik niet, elke keer als de oppas/buurvrouw binnenkomt.

Je kat kan – op zoek naar aandacht – ook steeds verder afdwalen van zijn eigen huis. Zeker in een week, of 14 dagen. Wil je dat voorkomen?

Lees verder

Het liefdevolle logeeradres voor je kat in Noord-Holland

Home » Maatwerk in het kattenpension, wat is dat?

Maatwerk in het kattenpension, wat is dat?

mrt 24, 2019

Heb jij een speciale band met je kat?

Vraag jij je wel eens af hoe dat moet met de verzorging als je dit zelf even niet kunt?
Als baasje weet je zelf het beste wat je kat leuk vindt, wat hij lekker vindt en waar hij het liefste mee speelt of op slaapt. Als je dan de zorg uit handen geeft heb je het liefst dat dit zoveel mogelijk hetzelfde is als thuis. Ook je kat vindt het fijn als de verzorging afgestemd is op zijn eigen ritme.

In ons pension

komt je kat natuurlijk in een vreemde omgeving maar doordat we goed kijken naar het gedrag van je kat hebben we al snel door wat hij fijn vindt en waar we kunnen bijsturen.

Zo kan Nina niet meer zo goed springen en klimmen en hebben we voor haar een trappetje gemaakt van een krabpaal. Zo kan ze toch lekker hoog liggen.
De britste kortharen die komen krijgen een aangepast voerbakje. Zo raken de snorharen niet de rand van het bakje waardoor ze goed blijven eten.

Rover en Wolf hebben heel veel energie en deze dagen we dan uit door veel met ze te spelen terwijl Ienie Mienie heel veel slaapt, daar maken we dan een rustig hoekje voor

Zo is elke kat uniek

en we proberen zoveel mogelijk hierop in te spelen.

Bij het ophalen van de kat praten we altijd even na hoe het verblijf is verlopen en wat is het dan fijn om te horen dat het gedrag hier vaak overeen komt met het gedrag thuis. Voor mij de bevestiging dat het verblijf voor de kat goed is geweest.

Maatwerk in het pension

betekent dus dat we uitgaan van elke unieke kat en daar stemmen we de verzorging zoveel mogelijk op af. Wil jij dit ook voor je kat, neem gerust contact op en dan bespreken we de mogelijkheden.

Deel met anderen:

Over mij

Ik ben Els Driesprong, eigenaresse van Kattenpension Silvestris in Middenmeer.