reserveren

Je kat uit logeren?

Het liefdevolle logeeradres voor je kat in Noord-Holland

Als je op vakantie gaat, of een weekendje weg, wil je zelf genieten. Dan zit je niet te wachten op zorgen over je kat. ‘Gaat het wel goed? Zal’ie niet ontsnappen? Blijft hij bij thuiskomst weer drie dagen 'boos'? Of hangt hij van frustratie in je gordijnen?’

Een kat rustig thuis laten, met een bakje voer en buurvrouw die eenmaal per dag even komt kijken, dat lijkt het beste. Maar ís het dat ook?

Het is thuis, maar wel alléén... Vertrouwd, maar ineens wel zonder ‘eigen mensen’ en het vaste ritme. En onderschat de schrik niet, elke keer als de oppas/buurvrouw binnenkomt.

Je kat kan – op zoek naar aandacht – ook steeds verder afdwalen van zijn eigen huis. Zeker in een week, of 14 dagen. Wil je dat voorkomen?

Lees verder

Het liefdevolle logeeradres voor je kat in Noord-Holland

Home » Klussen met je kat

Klussen met je kat

mrt 27, 2020

Heb je wel eens geklust in huis?

Is je daarbij opgevallen dat je kat zich terug trekt of juist extra om aandacht vraagt?

Katten zijn van nature dieren die het liefst elke dag hetzelfde doen.Ze vinden het prettig als alles blijft zoals het altijd is.

 

Als je gaat klussen in huis

 

dan kan het voor je kat heel veel stress opleveren. Zeker als je gaat breken en er is veel herrie dan is het niet fijn voor je kat.

Wat dacht je als je gaat schilderen. Heb je net de verf netjes op de deur en de plinten en dan komt je kat binnen en geeft even een kopje tegen je deur.

 

Voel je de frustratie? Kan je weer opnieuw beginnen.

 

Natuurlijk kan je de kat tijdelijk een eigen kamer geven in huis of verbannen naar buiten. Maar je zal net zien dat in dat onbewaakte ogenblik die deur opengaat en jij toch weer afgeleid bent van je werk.

 

Wil jij lekker kunnen werken

 

en gun je je kat dat hij alle aandacht krijgt ook als jij druk bent, ook dan kan het kattenpension een uitkomst zijn.

Jij kan doorpakken en het klussen snel klaar hebben en je kat komt thuis en geniet weer als vanouds van hoe het altijd is.

 

Wij als pension

 

bieden je graag de mogelijkheid om het klussen voor jou zo makkelijk mogelijk te maken. Ook als je vandaag besluit om morgen die klus aan te pakken zijn we er voor je.

Bel 0227-502787 of mail

 

 

Deel met anderen:

Wat vind jij van dit artikel?
Heb je vragen, opmerkingen of aanvullingen op dit artikel? Ik ben erg benieuwd! Stuur dan een emailtje naar

Over mij

Ik ben Els Driesprong, eigenaresse van Kattenpension Silvestris in Middenmeer.