reserveren

Je kat uit logeren?

Het liefdevolle logeeradres voor je kat in Noord-Holland

Als je op vakantie gaat, of een weekendje weg, wil je zelf genieten. Dan zit je niet te wachten op zorgen over je kat. ‘Gaat het wel goed? Zal’ie niet ontsnappen? Blijft hij bij thuiskomst weer drie dagen 'boos'? Of hangt hij van frustratie in je gordijnen?’

Een kat rustig thuis laten, met een bakje voer en buurvrouw die eenmaal per dag even komt kijken, dat lijkt het beste. Maar ís het dat ook?

Het is thuis, maar wel alléén... Vertrouwd, maar ineens wel zonder ‘eigen mensen’ en het vaste ritme. En onderschat de schrik niet, elke keer als de oppas/buurvrouw binnenkomt.

Je kat kan – op zoek naar aandacht – ook steeds verder afdwalen van zijn eigen huis. Zeker in een week, of 14 dagen. Wil je dat voorkomen?

Lees verder

Het liefdevolle logeeradres voor je kat in Noord-Holland

Home » Afscheid

Afscheid

mei 9, 2019

24 Jaar geleden ben ik gestart met het kattenpension en mijn allereerste gast in het pension was Miss Bibber.
Haar baasje was net verhuisd naar Schagen en via de dierenbescherming had ze mijn adres gekregen. Miss Bibber was al snel een vaste gast en na een tijdje kwam ook Micky met haar mee. Later kwam daar ook nog Snoetje bij, als kitten van 6 weken gevonden en liefdevol opgevangen door het baasje van Miss Bibber en Micky.

Regelmatig kwamen ze logeren

en na verloop van tijd was alleen Snoetje nog over. De laatste keren dat ze kwam was zij al een dame op leeftijd en haar nieren werkten ook niet meer zo goed. Twee weken geleden kreeg ik het bericht dat Snoetje op 19! jarige leeftijd op was en is ingeslapen.

En dan was er het besef

dat dit ook betekent dat er geen poezenvakanties meer komen en dat het even bijkletsen over hoe het gaat met elkaar ook minder zal zijn. 24 jaar hebben we elkaars leven gevolgd en het zal raar zijn dat dit nu anders wordt.

Hansje ik wil je bedanken voor het vertrouwen wat je altijd hebt gehad in mij en het pension en de belangstelling voor het akkerbouwbedrijf en de kinderen. Ik vind het heel bijzonder dat je al die jaren klant bent geweest en heb genoten van de poezen en je verhalen over de reizen. Dankjewel.

Deel met anderen:

Over mij

Ik ben Els Driesprong, eigenaresse van Kattenpension Silvestris in Middenmeer.