reserveren

Je kat uit logeren?

Het liefdevolle logeeradres voor je kat in Noord-Holland

Als je op vakantie gaat, of een weekendje weg, wil je zelf genieten. Dan zit je niet te wachten op zorgen over je kat. ‘Gaat het wel goed? Zal’ie niet ontsnappen? Blijft hij bij thuiskomst weer drie dagen 'boos'? Of hangt hij van frustratie in je gordijnen?’

Een kat rustig thuis laten, met een bakje voer en buurvrouw die eenmaal per dag even komt kijken, dat lijkt het beste. Maar ís het dat ook?

Het is thuis, maar wel alléén... Vertrouwd, maar ineens wel zonder ‘eigen mensen’ en het vaste ritme. En onderschat de schrik niet, elke keer als de oppas/buurvrouw binnenkomt.

Je kat kan – op zoek naar aandacht – ook steeds verder afdwalen van zijn eigen huis. Zeker in een week, of 14 dagen. Wil je dat voorkomen?

Lees verder

Het liefdevolle logeeradres voor je kat in Noord-Holland

Home » Nieuws » Nieuwsberichten vind je voortaan hier!

Nieuwsberichten vind je voortaan hier!

jan 13, 2021

Nieuwsmodule

Sinds vandaag heb ik een nieuw onderdeel in mijn website, namelijk een nieuwsmodule. Hier post ik al het laatste nieuws over het reilen en zeilen van ons kattenpension.

Veel leesplezier gewenst!

Groetjes Els

Deel met anderen:

Wat vind jij van dit bericht?
Heb je vragen over dit bericht? Ik ben erg benieuwd! Stuur dan een emailtje naar info@kattenpensionsilvestris.nl

Over mij

Ik ben Els Driesprong, eigenaresse van Kattenpension Silvestris in Middenmeer.

Meest recente berichten

NH Nieuws op bezoek in het pension

Verrast door de vraag of NH Nieuws eens langs mocht komen om te kijken waarom het zo druk blijft na de zomer in het pension. Blij met het mooie artikel wat er gemaakt is, het geeft ons pension goed weer. Klik op de foto om het artikel te lezen.

Alleen voor jou kat of kattengezin een eigen ruime kamer.

Waarom gaan wij stoppen met groepshuisvesting?   Ken je het gevoel nog van schoolkamp? Met zn allen een week met de klas weg. Alles samen doen en ook slapen deed je in een grote zaal. Hartstikke gezellig maar als je dan liever even alleen wilde zijn was er altijd...

Het pension in de media

In het voorjaar van 2020 was Holland van Boven bij ons in het pension. Hoewel we inmiddels meer toe gaan naar een eigen kamer voor jou katten geeft het wel een mooi beeld over het reilen en zeilen in het pension. De gasten van dat moment werkten voorbeeldig mee...